Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 28 Decembrie 2015

Horoscop zilnic Luni 28 Decembrie 2015

autor Elena Yvette
542 views 4 minute timp de citit

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 28 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Luni 28 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

28 Decembrie 2015

Berbec

Astăzi îți evidențiezi latura caritabilă. Canalizarea energiei tale spre ajutorul acordat celorlalți oameni care sunt în nevoi, s-ar putea să-ți schimbe modul de gândire. Poate ești puțin dezamăgit la început, dar totul va veni de la sine.

Taur

Îți vin niște idei noi și compromițătoare legate de afacerea ta sau de locul de muncă. Astăzi poți începe orice activitate și va fi de succes cu siguranță. Vezi lucrurile foarte clar și poți să îți combini judecata curată cu creativitatea pentru rezultate de excepție.

Gemeni

Faci parte dintr-un plan de renovare a locuinței astăzi. Toate schimbările din această zi reflectă modul în care ai evoluat de o vreme încoace. De asemenea, schimbările de astăzi vor afecta perioada următoare a vieții tale și alegerea carierei.

Rac

Visele pe care le ai de ceva timp încep să se îndeplinească astăzi. Primești vești noi care te motivează să îți continui planurile. Aceste vești vor cauza niște probleme minore. Bucură-te de visul tău care devine realitate!

Leu

Vei avea o zi cu suișuri și coborâșuri. Încearcă să te poziționezi undeva între cele două constante. Nu te lăsa purtat de val pentru că va fi dificil să te redresezi. Controlează-ți emoțiile și vei reuși să depășești această zi controversată.

Fecioară

Te simți ușor doborât în ultima vreme. Ai grijă ce mănânci astăzi. Alegerile tale în materie de alimentație fac diferența pentru starea ta. Fă yoga, meditații sau orice altă activitate care să te ajute să faci schimbări pozitive în mintea și corpul tău.

Balanță

Trebuie să iei o decizie dar nu te poți hotărî între două lucruri. Mai bine ar fi să nu iei nicio măsură. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, fără să le întrerupi sau schimbi cursul cumva. Încrede-te în univers pentru că o să-și facă treaba cu siguranță!

Scorpion

Ești foarte energic. Abilitățile tale creative te vor ajuta la lucru. Evită să te alături cuiva care nu are chef de muncă. Astăzi tu dai tot ce este mai bun din tine, te dedici în totalitate. Astfel, vor veni și rezultatele așteptate.

Săgetător

Se întâmplă fenomene interesante astăzi care duc la o serie de surprize. Ar fi bine să mai treci pe acasă. Nu te înstrăina de cei apropiați. Bucură-te de ceea ce îți oferă ziua de astăzi, chiar dacă tinzi să renunți la tot ce te făcea fericit cândva.

Capricorn

Te simți flatat pentru ceea ce ți-au spus alții despre tine. Este greu să accepți un compliment, dar nu este cazul să îți ceri scuze. Nimănui nu îi place o persoană prea lăudăroasă, dar în același timp nu este cazul să te subestimezi. O simplă mulțumire este suficientă astăzi.

Vărsător

Astăzi este o zi plină de distracție, atât pentru tine, cât și pentru cei pe care îi iubești. Încearcă să te menții tânăr și sănătos. Nu prea ai parte de momente fericite în ultima vreme. Scapă din vedere partea serioasă astăzi și profită de această zi minunată.

Pești

Ai fost concentrat în ultima vreme pe productivitatea ta. Totuși, rezultatele nu pot fi garantate, așa că mai bine te axezi pe munca în sine decât pe rezultatul final. O mulțime de lucruri se pot întâmpla astăzi. Planurile tale s-ar putea să fie întrerupte de evenimente neprevăzute.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies