Carne de pui cu taitei

234

Carnea de pui cu taitei reprezinta o reteta culinara sanatoasa si consistenta, care se poate consuma acasa sau la birou, cu sau fara o mana de nuci caju sfaramate.

Carne de pui cu taitei

Carnea de pui cu taitei este o mancare delicioasa si usoara, care se prepara usor, in circa 25 de minute. Va prezentam cum puteti face o cantitate pentru doua portii.

Ingrediente pentru carne de pui cu taitei:

  • 200 g carne de pui fripta si maruntita
  • 100 g de mazare
  • 4 cepe verzi feliate
  • 1 ardei gras rosu mare, maruntit
  • 2 cateli de usturoi feliati subtire
  • 160 g de taitei cu ou
  • 1 lingurita de ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri de amidon
  • 2 lingurite sos de soia sau de peste
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura coriandru maruntit
  • ½ lingura de boia de ardei iute
  • 10-20 g busuioc sau coriandru verde, taiat in bucati mari

Mod de preparare pentru carne de pui cu taitei:

  • Amestecati intr-un bol amidonul cu sosul de soia sau de peste si zaharul, apoi adaugati treptat opt lingurite de apa.
  • Fierbeti taiteii intr-o oala timp de patru minute in apa clocotita.
  • Intre timp, incingeti uleiul intr-o tigaie wok si caliti timp de trei minute ardeiul, usturoiul si ceapa verde, apoi adaugati carnea de pui maruntita, mirodeniile si mazarea, le frigeti prin metoda stir-fry cateva secunde, apoi turnati amestecul in care exista amidonul…
  • Agitati tigaia pana cand se incheaga continutul, apoi adaugati taiteii scursi, busuiocul si coriandrul.

Pofta buna!

loading...
Articolul precedentReflexologia limbii, buzelor si irisului
Articolul următorModele de unghii cu puncte polka

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!