Cum treci peste o despărțire?

144

Tocmai te-a parasit iubitul si o dorinta arzatoare de a te razbuna pe el? Nu trebuie sa iti faci cine stie ce planuri, ci doar sa apelezi la cateva trucuri cu ajutorul carora sa treci peste mai usor si sa ii arati ce comoara a pierdut.

Cum treci peste o despărțire

Arata fenomenal
De obicei, dupa despartiri, femeile sunt cu moralul la pamant sau sunt foarte motivate sa treaca peste, iar primul pas de a face acest lucru este schimbarea radicala a aspectului. Poti scapa astfel de kilogramele in plus (daca exista), sa mergi la sala pentru a-ti tonifia si contura corpul. Poti adopta o noua coafura sau sa iti schimbi culoarea parului.

Ignora-l
Indiferenta doare cel mai tare, asa ca daca te-a parasit, trebuie sa il ignori, iar atunci cu siguranta va fi afectat.

Fa-l gelos
Unele femei au tendinta de a se implica intr-o alta relatie pentru a putea trece mai usor peste relatia anterioara, dar acest lucru nu este tocmai indicat. Ai putea totusi sa iti faci gelos fostul iubit prin flirturi sau zambete impartite cu alti barbati, mai ales daca aveti acelasi grup de prieteni.

Adio Facebook si mesaje
Daca obisnuiai adesea sa dai de el prin aceste cai de comunicare, este de preferat sa nu o mai faci. Pentru a uita de el mai usor este bine sa nu il mai suni, sa nu ii mai trimiti mesaje si sa il scoti din lista de prieteni de pe Facebook…

Gaseste-ti un hobby
Pentru a uita de fostul iubit, poti apela cu incredere la gasirea unor noi hobby-uri, pentru ca acestea te vor tine ocupata.