Cât de dependent ești de alții în funcție de zodie


286

Petreci atât de mult timp în prezența persoanelor dragi, încât nici măcar nu îți pui problema cum ar fi fără ei în viața ta. Te-ai gândit vreodată cât de dependent ești de alții în funcție de zodia ta? Află din următorul articol!

Cat de dependent esti de altii in functie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt dependenți de iubire. Mai mult decât atât, ei sunt recunoscuți pentru pasiunea de care dau dovadă în relația cu celălalt partener, mai ales în dormitor. Berbecii nu ar putea trăi fără să aibă parte de acest tip de afecțiune.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur sunt dependenți de afecțiune și de persoana care le-o oferă, iar acest lucru nu este un secret. Ei se dedică în totalitate sufletului lor pereche și au nevoie să simtă aceleași lucruri și din partea acestuia.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii nu ar putea trăi sub nicio formă fără iubire. Adoră să o ofere și îi bucură enorm atunci când o primesc. Iubirea ajută nativii din această zodie să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sensibilitatea nativilor din această zodie îi face pe aceștia să fie extrem de emoționali și să se atașeze foarte repede. Racii întotdeauna își vor partenerii pe primul loc, lăsând nevoile personale pe locul secund. Chiar și când apar discuții în contradictoriu, sunt dispuși să lase de la ei, astfel încât lucrurile să nu se înrăutățească.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii lucrează din greu pentru banii pe care îi câștigă. Ei știu să aprecieze valoarea lucrurilor și nu lasă atrași de lucrurile materiale în sine. Sunt foarte atașați de ideea de „acasă” și ar fi dispuși să renunțe la bani dacă asta ar însemna să fie departe de familie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară nu ar putea trăi fără afecțiune. Fiind sensibili, ei au nevoie ca persoanele dragi lor să le fie alături și să le ofere căldura de care au nevoie. Fecioarele sunt dependente de iubire și suferă teribil atunci când nu au parte de ea.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței sunt politicoși, amabili și iubitori ai armoniei. Pentru Balanțe, echilibrul este esențial. Ei fac eforturi destul de mari pentru a-i menține pe cei din jurul lor fericiți și, tocmai de aceea, le este foarte greu să ofere un „nu” ca răspuns cuiva. Chiar dacă se confruntă, la rândul lor, cu probleme, reușesc să își facă timp pentru a acorda sprijin persoanelor dragi care au nevoie de el.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pasionali și adoră… să iubească. Firea lor curioasă reușește să îi facă pe nativii din această zodie să se îndrăgostească încă de la prima vedere. Chiar dacă lucrurile s-ar putea să nu meargă așa cum visa la început, dragostea la prima vedere rămâne preferata Scorpionului. Acești nativi sunt dependenți să simtă iubire în viața lor.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Fire aventuroasă și sociabilă, Săgetătorul își face foarte ușor prieteni. Prieteniile sale sunt, în general, de lungă durată. El este extrem de loial prietenilor săi și este mereu acolo pentru a-i ajuta. Cel mai bun lucru este că are parte de reciprocitate, pentru că prietenii săi nu l-ar lăsa niciodată la greu, și nu numai.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Oamenii sunt atrași de prietenia cu un Capricorn datorită personalității sale minunate și pentru modul în care reușește să îi facă pe ceilalți din jur să se simtă bine. Acesta este motivul pentru care Capricornul este unul dintre semnele zodiacale cu cei mai mulți prieteni. Capricornul reușește să mențină aceste prietenii adevărate pentru că evită pe cât posibil conflictele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător nu își pot imagina viața fără prietenii lor în ea. Adoră să își petreacă timp cu aceștia și să împărtășească momente unice împreună. Alături de prieteni, toate grijile lor sunt date uitării…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești se dedică în totalitate celor apropiați și sunt în stare să facă orice pentru a-i vedea fericiți. De cele mai multe ori, sunt dispuși chiar să se lase pe locul al doilea. Indiferent ce probleme au, dacă un prieten are nevoie de ei, Peștii vor lăsa totul și își vor sprijini amicul în nevoie. Nu vor cere nimic în schimb și vor fi alături de cei dragi și la bine, și la greu.

loading...