Mesaje triste, de suferinta

1712

Tristetea este conditia umana ce se resimte in momentul in care te simti tradat, umilit sau ai inima franta. Cativa raman prinsi in capcanele trecutului, amintirilor, iar acest lucru ii face sa se simta tristi si deseori sa trimita lumii mesaje triste pentru a-si exprima suferinta, sentimentele.

 

Tristetea inseamna suferinta in tacere. Tristetea este o stare a mintii ce vine si se duce in momentul in care tu iti doresti. Azi poti fi trist, maine poti uita ziua de azi si sa incepi de la capat, sa ai parte de un inceput asa cum iti doresti. Viata, in sine, este despre trecerea prin momente usoare si grele deopotriva, deci, poate cateodata toti ar trebui sa experimentam aceasta stare, insa nu trebuie sa o tinem in si pentru noi. Exprima-ti liber gandurile, nu te gandi la orgolii si prejudecati! Este in regula sa trimiti un mesaj trist, pentru a-ti arata starea interioara.

De dragoste

“Iubirea este ca o vioara; muzica se poate opri acum sau mai tarziu, insa adu-ti aminte de corzile care stau mereu unele langa altele, in lipsa acesteia. Imi lipsesti, iubirea mea!”

“Luna vine langa mine in fiecare seara si ma intreaba de ce atunci cand ai muri de dragul cuiva si ai fi in stare sa-i oferi tot ce-si doreste, pleaca de langa tine si nu se mai intoarce niciodata?”

“Stii? Nu stiu daca ti-am spus vreodata sau daca am vorbit de temerile mele, dar acum iti voi spune, chiar daca tu nu ma mai intrebi. Cand eram mic, imi era foarte frica de fantome, insa te-am cunoscut pe tine si acum imi este si mai frica de oameni si de ce putere pot avea asupra mea.”

“Am realizat acum, poate prea tarziu, ca nu conteaza cat de mult iubesti o persoana si cat de multe ii oferi, deoarece sunt momente cand, orice ai face, nu o poti tine si in viata ta si nu o poti face sa se intoarca din drumul sau si sa te iubeasca.”

“Ziua in care ai decis sa pleci a fost ultima pentru mine, a fost ziua cea mai neagra, cea mai trista, dar si ziua in care am fost cel mai furios, deoarece mi-ai rupt inima in bucati si acum nu mai pot gasi piesele lipsa. Sunt la tine.”

Mesaje triste pentru prieteni

“Niciodata sa nu mai vorbesti despre sentimente, daca ele nu sunt acolo si o stii. Niciodata sa nu-mi mai tii mana, daca stii ca o sa-mi frangi inima. Niciodata sa nu-mi mai spui ca o sa facem impreuna ceva, daca nici macar nu planuiesti sa incepi. Niciodata sa nu te mai uiti in ochii mei si sa ma minti. Dar, te rog, niciodata sa nu-mi mai spui «buna», cand de fapt vrei sa spui «adio».”

“Rana mea pe care a cauzat-o prietenia ta falsa este astrul din seara asta, la fel ca lacrimile de pe obrajii mei, ce au soptit urechii sa le las sa-mi alunge durerea. Ranita este inima mea mica si credula, in seara asta…”