Home Stiri Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

autor Buinoschi Andreea
134 vizualizari

Tensiunile sunt extrem de mari în Echipa Faimoșilor. Alexandra Stan și Simona Hapciuc îi acuză pe băieți că se poartă foarte urât cu ele și le tratează cu superioritate, doar pentru că sunt femei. Acestea nu sunt mulțumite nici de faptul că părerile lor nu sunt luate în serios, iar acuzațiile pe care le aduc sunt extrem de dure.

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectuoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea, ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate”, a mărturisit Simona Hapciuc.

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo ne ocupăm de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios.

Eu nu-mi văd locul, stau și mă întreb ce, pana mea, caut eu printre misoginii ăștia? Eu îi respect pe toți. Și pe Culiță, Moro, toți bărbații din această echipă, Jador, Costi, însă mi se pare că sunt niște învechiți în gândire”, a adăugat Alexandra Stan.

Cu toate acestea, Majda susține exact contrariul și nu s-a arătat prea deranjată de modul în care bărbații se poartă cu ele. Mai mult decât atât, vedeta a mai declarat că fetele ar fi trebuit să le atragă atenția bărbaților dacă le deranjează ceva. „Nu mi se pare că băieții sunt misogini. Ei sunt foarte, foarte glumeți. Le-am zis, la un moment dat, să aibă grijă ce permit. Eu, dacă aș fi deranjată, le-aș zice”, a spus concurenta…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies