Alina Sorescu despre Ovidiu Anton

121

Probabil nici măcar Ovidiu Anton nu s-ar fi gândit că anul acesta, la cea de-a cincea participare la selecţia naţională Eurovision, va fi trimis în Suedia. În sfârşit, pasiunea sa pentru muzică a dat roade, făcându-l să fie foarte fericit, după ce a aflat că este câştigătorul Eurovision de la selecţia naţională de anul acesta. 

859663_541569362542553_118786330_o

Astăzi, artistul este căsătorit şi are o fetiţă de cinci ani. În trecut, acesta, prin caracterul lui şarmant a frânt inima mai multor fete.

Într-un interviu acordat unei reviste locale, frumoasa artistă Alina Sorescu a declarat următoarele:

“Am fost colegi, ne-am cunoscut la Palatul Național al Copiilor, pe când eu aveam opt ani și el vreo 14. Aveam aceeași îndrumătoare și concuram pe atunci la un festival de muzică. Eram scoși mereu în față amândoi, pentru că fiecare câștigase locul I la categoria lui de vârstă. E rocker de când îl știu, îl țin minte și acum cum cânta piesa «Always» a lui Bon Jovi. Fetele mari erau topite după el.”

Cei doi artişti se cunosc încă de când erau mici, din perioada în care participau la diverse competiţii muzicale.

Una dintre admiratoarele sale din trecut ar fi fost chiar şi artista Delia, care a declarat ceea ce a simţit pentru el acum foarte mulţi ani, abia acum doi ani, când Ovidiu participase la X Factor, moment în care Delia era unul dintre juraţii emisiunii…

„Îmi plăceai foarte tare atunci. Eram leșinată după tine! Mă ignora atunci. Nu am avut nicio relație cu el”, declara Delia.

Sursa foto: sandraclipea.ro