Anca Ţurcaşiu, adepta unei frumuseţi cât mai naturale

186

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone. Aceasta a declarat că preferă să fie cât mai naturală, adoptând mereu un ten cât mai natural, iar machiajul îl foloseşte doar la ocazii şi evenimente speciale.

img

Aceasta a declarat că face tot posibilul pentru a nu-şi deteriora tenul natural prin aplicarea a diverse produse cosmetice.

 „Eu plec de acasă în fiecare zi nemachiată, dacă nu am vreun eveniment sau vreo filmare. Nu am nicio intervenţie, niciodată nu mă machiez, este o chestiune de normalitate la mine. Cred că şi frumuseţea este şi moştenită, mama a fost o femeie extraordinar de frumoasă la viaţa ei şi s-a ţinut foarte bine toată viaţa ei”, a relatat artista în cadrul unei emisiuni locale.

„Scopul meu nu este să demonstrez cât de bine arăt, ci mai degrabă vreau să arăt acţiunile mele. Până acum nu am făcut nicio intervenţie, pentru că m-am simţit bine cu mine”, a adăugat aceasta.

 De-a lungul timpului, Anca a reuşit să îşi menţină o greutate potrivită şi o alimentaţie sănătoasă, fiind mereu apreciată pentru felul cum arată…

„Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare. Nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7:00. Sunt eforturi, nu-i uşor!”, a declarat Anca (47 de ani), unui ziar local.

Sursa foto: spynews.ro