Andreea Balan a primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste

216

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită niciun moment să-și arate iubirea unul față de celălalt.

20604189_10156368165982646_7650484625233439900_n

Deși a avut parte de momente grele de-a lungul vieții, iar relația anterioară s-a dovedit a fi un eșec, frumoasa cântăreața a depășit momentul și și-a găsit adevărata fericire în brațele actorului George Burcea, cu care are și o fetiță, Ella, care a venit pe lume în luna Octombrie, anul trecut…

george-burcea2

Cântăreața se află acum în vacanță în Croația alături de familia ei, iar pe conturile de socializare apar poze care surprind momentele frumoase petrecute de cei trei în vacanță. Printre postări, soțul Andreei Bălan i-a făcut acesteia o declarație de dragoste, care o va lăsa pe cântăreață fără cuvinte: „Proiectele ce țin de carieră mă bucură și muncesc cu drag la ele, însă zâmbetele celor două fete, privirile și îmbrățișările lor, mă topesc instant. Proiectele vin, dar ele nu-mi zâmbesc atunci când ajung acasă, ele nu se agață de gâtul meu, să-mi spună că mă iubesc, ele nu sunt cu mine nici dimineața, nici seara. Ele sunt și atât… pe când familia rămâne mereu, indiferent de situație și stare. #AreTatiDouăFete?❤️”, a declarat George Burcea.

loading...
Articolul precedentSalată cu paste și carne
Articolul următorPapanași aromați și pufoși

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!