Andreea Marin refuză operațiile estetice: „Nu vreau să intervin prin tăiere”

199

Deși a trecut de 40 de ani, Andreea Marin se menține într-o formă de invidiat. Vedeta a dezvăluit că secretul constă într-un stil de viață sănătos.

andreea-marin-refuza-operatiile-estetice-nu-vreau-sa-intervin-prin-taiere

Andreea Marin este una dintre vedetele din România care duc un stil de viață foarte sănătos. Deși aceasta are 40 de ani, corpul ei nu pare să fie supus trecerii timpului. Vedeta recunoaște că apelează la tot felul de tratamente naturale pentru a-și păstra frumusețea.

„În primul rând, frumusețea vine dintr-un stil de viață pe cât se poate de sănătos. Pentru că trăim într-o lume poluată, cu multe probleme, cu stres, deci cât se poate de sănătos. Dacă se poate contracara măcar 50% din ceea ce se întâmplă în neregulă, hrănindu-te corect, făcând mișcare, nu în fiecare zi, poate o dată la două zile, eu cred că este deja bine. Eu chiar am grijă în privința dietei, nu țin o dietă strictă, ci pur și simplu alegând ceea ce devine hrană pentru corpul meu”, a spus Andreea Marin pentru Libertatea.

Vedeta a mai adăugat că nu este adepta operațiilor estetice și nici nu are de gând să apeleze la intervenții chirurgicale pentru a se menține în formă atâta timp cât poate face asta într-un mod natural.

„Nu pot să-mi trăiesc viața în funcție de părerile unora sau altora și până la urmă este omenește să te mai îngrași, să mai slăbești, ești om. Este firesc. Apelez la tot felul de tratamente, dar refuz tratamentele invazive. Nu vreau să intervin prin tăiere, și așa mai departe. Nici nu consider că am nevoie, prefer să previn. Am 42 de ani și mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține încă într-o formă civilizată.

Pentru iarnă avem deshidrator, punem ori legume, ori fructe, ori verdețuri la deshidtrator, le mărunțim, le punem în butoiașe, le avem pentru iarnă și gătim cu ele. Se poate rezolva și dintr-un balcon, nu numai grădină. Trebuie doar să vrei”, a mai adăugat vedeta…