Home / Stiri / Care este motivul pentru care a divorțat Lora

Care este motivul pentru care a divorțat Lora

Lora a trecut printr-un divorț, dar până acum nu a vorbit despre motivul separării. Recent, Lora a decis să povestească totul și dezvăluie faptul că fostul ei soț era violent fizic.

Care este motivul pentru care a divorțat Lora2

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul acela, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «Foarte urât din partea ta!». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat.”, a povestit Lora în cadrul unei emisiuni TV…

În momentul de față, Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cei doi se completează perfect și sunt extrem de fericiți împreună.