Fiul Andreei Mantea a împlinit 10 luni! Vezi cât e de simpatic micuţul!

108

Andreea Mantea este o mămică fericită. Băieţelul ei, David, creşte văzând cu ochii, iar frumoasa prezentatoare este extrem de mândră de el. De curând, micuţul a împlinit 10 luni, aşa că Andreea a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie simpatică, alături de un mesaj emoţionant.

andreea mantea 1

„10 lunişoare! Când au trecut oare? Puiul meu creşte, încet, încet şi mă face, pe zi ce trece, sa îl iubesc din ce în ce mai mult! Te ador, ghindocule!!! Eşti TOTUL pentru mine”, a scris Andreea Mantea pe pagina sa personală. Postarea  a adunat zeci de mii de like-uri.

Andreea mărturiseşte fericită acum că are tot ceea ce îi trebuie. Frumoasa prezentatoare are un băieţel superb şi s-a întors şi la Kanal D. “În momentul de față nu aș schimba absolut nimic din viața mea, este foarte bine ce mi se întâmplă, așa dacă ar rămâne lucrurile, aș fi cel mai fericit om de pe fața pământului! Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am acum, nu vreau nimic în plus. Dacă e să cer ceva, cer sănătate, este cea mai importantă! În rest nu îmi doresc absolut nimic! Am tot ce îmi trebuie”, a precizat ea.

andreea mantea 2

andreea mantea 3

Sursa foto: facebook.com