Mare parte dintre femei cunosc acest lucru, însă nu vor să recunoască. Află despre ce anume este vorba!

2207

Julie, o femeie din Noua Zeelandă, a prins curajul de a dezvălui întregii lumi adevărul despre schimbările pe care le suportă trupul unei femei odată ce aceasta dă viață unui copil. „Sunt o mamă…”, așa începe povestea lui Julie.

Julie

Cu siguranță sunt virale pe Internet pozele femeilor care, în mod miraculos, își revin la vechile forme odată ce au născut, având din nou o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, în realitate, nu toate femeile reușesc să ajungă din nou la acea siluetă care atrage privirile tuturor, în special invidia femeilor care trec printr-un astfel de proces. Femeile care sunt nevoite să stea cu copilul, care nu își permit să aibă antrenori sau nutriționiști personali, nu se numără în această categorie, adică a femeilor ce revin la formele de invidiat.

Din această cauză, Julie, a luat decizia de a le încuraja și pe acele femei care trec prin schimbări corporale odată ce au adus un copil pe lume, publicând fotografii după ce a avut cea de-a doua naștere.

Mare parte din femei cunosc acest lucru, însă nu vor să recunoască

Alături de fotografiile făcute publice, femeia a adăugat următorul mesaj: „Corpul se schimbă pe durata sarcinii. E ciudat, e greu, poate fi de-a dreptul oribil și chiar șocant, dar este realitatea și este ceva cât se poate de normal…”

La finalul acestui mic proiect inițiat, Julie spune „Doamne, băieții mei, copiii mei sunt totul pentru mine! Multe dintre noi nu putem arăta ca modele de lenjerie de corp, însă trebuie să ne concentrăm pe ceea ce simțim. Fiecare dintre noi trebuie să ne simțim bine în propriul corp. Este necesar să înțelegem că așa vom arăta pentru o vreme, dar, în timp, vă veți simți mai bine. Doamnelor, amintiți-vă mereu că atunci când sunteți mame sunteți toate frumoase!”