Home Stiri Antonia și Alex Velea, prima fotografie cu cei trei copii. Cum s-au pozat aceștia în vacanță

Antonia și Alex Velea, prima fotografie cu cei trei copii. Cum s-au pozat aceștia în vacanță

autor Negriu Elena
484 vizualizari

Antonia Iacobescu, în vârstă de 30 de ani, și Alex Velea, ce are 35 de ani, formează unul dintre cele mai frumoase și bine închegate cupluri din showbizul românesc, deși încă nu sunt căsătoriți.

2

După pronunțarea divorțului dintre Antonia și Vincenzo Castellano, Alex Velea a reușit, în sfârșit, să îi poată trece pe numele lui pe cei doi băieți, Dominic (patru ani) și Akim (doi ani), pe care îi are cu artista. Frumoasa cântăreață mai are o fetiță din fosta căsnicie, pe nume Maya. În această perioadă, Antonia, Alex Velea și cei doi băieți se află în vacanță în Italia, unde petrec timp și cu Maya, ce are opt ani și locuiește acolo cu tatăl său și cu bunicii paterni.

Alex Velea a publicat de curând prima fotografie unde apar cei trei copii alături de el și Antonia, iar tabloul de familie este unul absolut superb. Cântărețul chiar a alăturat fotografiei descrierea „Familia”.

3

Antonia Iacobescu și Alex Velea sunt împreună de șase ani, dar mult timp au dorit să fie discreți în privința vieții lor amoroase, asumându-și în mod public faptul că formează un cuplu abia atunci când artista a rămas însărcinată cu primul lor copil. Într-un interviu mai vechi, Alex Velea a vorbit despre modul cum s-au cunoscut și au început relația de iubire, precizând că mai întâi de toate au fost prieteni. „Înainte să fim iubiți, am fost prieteni o perioadă destul de lungă, timp în care ne-am cunoscut, au fost trei-patru ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat, ați vedea că e și mai frumoasă pe interior” , a declarat Alex Velea în urmă cu mai mult timp…

Sursa: protv.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies