Rihanna, designer la Săptămâna Modei de la New York!

170

Muzica se îmbină cu moda. Cel puţin în cazul Rihannei.Vedeta şi-a lansat de curând propria colecţie în cadrul Săptămânii de Modă de la New York.

rihanna 1

Fiind mereu atrasă de fashion şi participând la prezentările de modă ale celor mai renumiţi designeri, Rihanna s-a hotărât să-şi pună propria amprentă asupra acestui domeniu. Aşa că şi-a scos în lume colecţia Fenty Puma by Rihanna, inspirată din moda străzii din Japonia și având, aproape în exclusivitate, piese în alb și negru.

“Cred că design-ul face parte din procesul creativ. Îmi place să creez și să-mi exprim toate lucrurile nebunești care îmi trec prin minte prin intermediul unor lucruri pe care oamenii le pot vedea și atinge. Acesta este cel mai bun lucru, să fii capabil să te exprimi. Moda este ceva ce îmi vine natural. Îmi place să o descopăr: toate stilurile diferite, finisajele, materialele, siluetele. Nu este ușor, dar nici nu simt că muncesc”, a declarat Rihanna pentru Associated Press.

Printre vedetele prezente la evenimentul monden s-au numărat: comediantul Chris Rock, supermodelul Naomi Campbell, cântăreții Ne-Yo și Pete Wentz, designerul Jeremy Scott și Anna Wintour, readctorul-șef al revistei Vogue.

rihanna 2

rihanna 2Sursa foto: Getty