Selena Gomez vorbeşte despre suferinţa prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu lupus!

112

După ce vara trecută a fost supusă unor critici dure din cauza faptului că s-a îngrăşat, Selena Gomez vorbeşte acum, pentru prima dată, despre suferinţa prin care a trecut. Artista a mărturisit cât de mult au durut-o comentariile răutăcioase venite din partea unor persoane care nici nu aveau habar de drama ei.

selena-gomez-more-spring-neo-pics-07_640x480

”A fost pentru prima dată când am fost supusă unor răutăţi legate de silueta mea. Ba, mai mult, ajunsesem să fiu de acord cu unele lucruri spuse de ei. Aşa se întâmplă când stima de sine ajunge să fie la cheremul altora“, spune, azi, Selena.

Cântăreaţa a reuşit acum să scape de kilogramele în plus, însă mărturiseşte că pe atunci a fost cu adevărat afectată de jignirile primite. „Voiam să le spun tuturor: «Habar n-aveţi ce se întâmplă. Fac chimioterapie. Sunteţi nişte nemernici»“, avea să răbufnească vedeta, într-un interviu pentru publicaţia Billboard.

Selena Gomez a explicat faptul că, de trei ani, urma un tratament pentru o afecţiune severă, acest lucru ducând la kilogramele în plus.

„Am fost diagnosticată cu lupus şi am recurs la chimioterapie. De aceea am luat o pauză în carieră. Puteam să fac infarct.“ Astfel, în anul 2013, Selena şi-a anulat fără explicaţii concertele din Australia şi a fost internată într-o clinică de dezintoxicare. Au existat speculaţii cu privire la faptul că artista ar fi dependentă de alcool sau de droguri. Abia în 2014 s-a aflat că Selena suferă de această boală.

După ce a urmat tratamentul, Selena a devenit, acum, mult mai puternică şi mărturiseşte că nu o mai afectează atât de mult ceea ce spun ceilalţi.

„Nu am de ales decât să trăiesc cu durerea, să pun un milion de întrebări, să mă ridic şi să merg mai departe. E aiurea!“, a mărturisit artista, într-o discuţie recentă, pe Twitter, cu fanii ei.

Sursa foto: justjared.com