Luni 2 Noiembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 883 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Horoscopul-zilnic-Luni-2-Noiembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 2 Noiembrie 2015. Citește horoscopul zilei de 2 Noiembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec
Treceţi printr-o periodă mai grea, în care gândurile nu vă dau pace şi sunteţi foarte convins că vă doriţi să rezolvaţi o dată pentru totdeauna nişte probleme mai vechi. Puteţi sta liniştit, căci persoana de lângă dumneavoastră vă este alături. Trebuie totuşi să fiţi cât mai prudent şi să evitaţi orice dispută. Dacă sunteţi îngăduitor, este posibil să rezolvaţi orice problemă, iar spre seară este posibil să primiţi un cadou  care vă va bucura foarte mult.

Taur
Trebuie sa profitaţi din plin de această minunată zi, căci există şansa să puteţi realiza tot ceea ce v-ati propus. Deşi aveţi nişte probleme sentimentale, acest lucru nu vă determină să vă pierdeţi optimismul şi să continuaţi să fiţi la fel de sociabil cu toată lumea din jurul dumneavoastră. În cursul zilei de astăzi, este posibil să întâlniţi o persoană care va reuşi cu uşurinţă să ajungă la sufletul dumneavoastră.

Gemeni
În urma stresului acumulat, aveţi nevoie să vă alocaţi o zi în care singurul lucru pe care îl faceţi este să staţi în pat, să leneviţi şi să visaţi la ceea ce vă doriţi să vi se îndeplinească. Aveţi curaj şi îndepliniţi-vă pe cât posibil, fiecare dorinţă. Partenerul de viaţă e posibil să vă dăruiască un minunat cadou, care o să vă bucure foarte  mult. Familia vă va sprijini în toate activităţile pe care vă doriţi să le realizaţi. Încercaţi să nu faceţi excese alimentare!

Rac
În momentul în care observi cât de bine îţi merge pe plan profesional, în ceea ce priveşte finalizarea proiectelor, eşti tot mai entuziasmat şi abia aştepţi să culegi roadele muncii tale. Ar trebui totuşi, să ai mai multă răbdare, şi să încerci să le rezolvi pe toate pe parcurs, fiecare la rândul său. Aceasta este o zi numai bună de întâlnit şi ieşit în oraş cu prietenii. Este chiar posibil să fii invitat la o petrecere.

Leu
Este timpul să începeţi o nouă etapă, fie în plan personal, fie în plan profesional. Încearcă să ai mare grijă şi să nu accepţi pe oricine lăngă tine. Vei începe să fii foarte strictă şi vei  elimina fiecare persoană pe care tu o vei considera nepotrivită ţie, în ceea ce priveşte ambele planuri. E posibil să te întâlneşti cu câţiva amici şi veţi începe listele cu pregătirile pentru o petrecere.

Fecioară
Treceţi printr-o perioadă favorabilă schimbării, în ceea ce priveşte viaţa profesională. E numai bine să începi să îţi faci planuri de viitor. Îndrăzniţi şi aveţi curaj! Vei avea parte de nişte colegi minunaţi, în care să poţi avea încredere, şi alături de care vei realiza proiecte care se vor bucura de un real success.

Balanţă
În ceea ce vă priveşte, interesele financiare sunt pe primul plan. Însă, gândiţi-vă bine dacă banii pot înlocui prietenii. Nu vă lăsaţi orbiţi de bani, căci acest lucru este posibil să vă afecteze toate relaţiile cu oamenii dragi, în cazul în care vă faceţi timp doar pentru viaţa profesională. În ceea ce priveşte starea dumneavoastră de sănătate, încercaţi să faceţi cât mai multă mişcare.

Scorpion
Astăzi ar fi foarte bine să îţi dedici timpul în special, nevoilor tale personale, şi să stai mai mult lângă omul tău drag. În cursul zilei de azi, este posibil să primeşti în vizită, nişte rude.

Săgetător
În momentul în care veţi dori să faceţi nişte schimbări casnice, încercaţi să nu fiţi hatâr şi să ţineţi cont şi de părerile familiei.

Capricorn
În ceea ce priveşte banii, se pare că aveţi o serie de probleme. Nu lăsaţi ca acest lucru să vă demoralizeze. Aveţi mari şanse să reuşiţi şi să vă îndepliniţi ceea ce vă propuneţi.

Vărsător
Trebuie să uitaţi de vechea problemă financiară care vă stresa aşa de mult. Cu ajutorul noii colaborări care vi se va propune, veţi avea parte de un mare succes.

Peşti
Treci printr-un moment greu, în care ai multe pe suflet. Singura soluţie este să cauţi o persoană în care poţi avea încredere deplină, ca să îi poţi povesti totul, iar aceasta te va ajuta cu siguranţă ca să treci mai uşor peste această încercare grea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed