Iulia Vântur vorbește despre convertirea la religia lui Salman Khan

Share

De ceva vreme, circulă vestea conform căreia Iulia Vântur a trecut la religia lui Salman Khan. Frumoasa româncă a vorbit despre o sărbătoare foarte importantă care are loc acum în India și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Zilele acestea, în țara lui Salman Khan, oamenii se bucură de festivalul dedicat zeului hindus Ganesha Chaturth. Acest zeu are culoare roșie, un corp de copil, capul unui elefant, dar și patru brațe. Cu toate acestea, indienii au intrat din nou în izolare, dar sărbătoarea continuă.

„Sărbători fericite de Ganesh Chaturth! Fie ca în locuințele voastre să se reverse lumina, iubirea și abundența! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și nu uitați să fiți atenți cu voi și cu cei dragi #iuliavantur #ganesha #india #festival #ganpathibappamorya #celebrare #rămânețiînsiguranță”, este mesajul transmis de Iulia Vântur.

Din acel moment, oamenii au început să o critice, spunând că a trecut la religia Indiei. Deranjată de aceste cuvinte, iubita lui Salman Khan a lămurit întreaga situație. „Sper că sărbătorile Ganpati vă găsesc sănătoși, protejați și ghidați de lumină și bunătate. Vă trimit multă dragoste tuturor. Și, pentru românii mei, creștini sau de orice altă credință, vreau să clarific, pentru a evita alte comentarii inutile… nu am renunțat la credința cu care m-am născut, însă respect credințele tuturor, așa cum și noi ne dorim să fim respectați și acceptați. Singura credință universală este iubirea ❤️ #iuliavantur #ganpati #ganpatibappamorya #festival #india #respect #love #goodvibes #flowers”, a scris românca pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp, Iulia a vorbit și despre nunta cu iubitul său. Fiind o întrebare care i se adresează extrem de des, aceasta s-a hotărât să încheie acest subiect ce o indispune: „Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news