Adelina Pestrițu, reacție acidă la adresa Iuliei Albu: „Aşa face ea şi ştie”

Share

Săptămâna trecută, Iulia Albu a avut câteva lucruri de spus la adresa Adelinei Pestrițu, dar nu foarte frumoase. Acum, aceasta a reacționat, fiind extrem de deranjată de comentariile pe care criticul de modă le-a făcut la adresa ei.

„Încercăm să ne simțim ceva mai bine și am ales aceste fotografii pentru a mai ridica moralul telespectatorilor, care poate nu au bani să meargă în Maldive. Adelina, văzând această poză, s-ar putea să ai capul la laba piciorului (n.r. – adică dispariția gleznei la editare prin programul de modificare a pozelor).

Uitați-vă și voi, laba piciorului ei este mai mare decât capul ei. De altfel, este și cam tristă Adelina și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus lucruri urâte la adresa ei. Nu noi”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Abia întoarsă din vacanță, Adelina a negat cum că și-ar fi editat pozele și nu a vrut să comenteze prea mult acuzațiile care i-au fost aduse. „Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulțumită aşa, nu trag, în aplicații, de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea”, a fost reacția fostei soții a lui Liviu Vârciu.

După divorțul de Liviu Vârciu și despărțirea de Speak, Adelina Pestrițu și-a găsit fericirea în brațele lui Șteblea Virgil. Cei doi au fost criticați pentru modul în care a avansat relația lor, iar vedeta a decis să lămurească acest aspect. „Din punctul nostru de vedere, în iubire nu există «puțin», «prea devreme», «ne grăbim», «nu e momentul». Astea sunt niște opreliști pe care și le pun oamenii cărora le este frică întotdeauna de ceea ce urmează. Cine poate stabili cu exactitate când este momentul sau dacă e prea devreme sau prea târziu? Fiecare își stabilește acest aspect în funcție de nevoile emoționale și de cum își dorește să-și construiască drumul vieții”, a declarat fosta prezentatoare pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news