TEST: Alege o scoică pentru a descoperi care e lucrul cu care nu te mândrești absolut deloc

Share

Fiecare dintre noi are o parte mai puțin plăcută pe care, de cele mai multe ori, o ține ascunsă, departe de ochii tuturor. Cu toate acestea, ocazional, latura respectivă apare, iar reacțiile respective, în acel moment, nu sunt cele mai plăcute. Așadar, alege o scoică și vezi care sunt lucrurile pe care le ții departe de ochii lumii!

Dacă ai ales prima scoică, ai o inimă mare, bună și îi ajuți mereu pe cei din jur. Îți este foarte greu să spui „nu” și, tocmai din această cauză, de foarte multe ori ajungi în ipostaze care nu îți fac bine.

Dacă ai ales a doua scoică, ești o fire energică și creativă, dar care nu are foarte multă răbdare. Monotonia îți displace foarte tare și nu îți place să faci lucruri plictisitoare.

Dacă ai ales a treia scoică, ești o fire extrem de sensibilă, dar faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a ascunde acest lucru. Nu îți place ca cei din jur să afle care este latura ta vulnerabilă.

Dacă ai ales a patra scoică, ești o persoană extrovertită și căreia îi place să petreacă timp alături de cât mai multe persoane. Cu toate acestea, opiniile venite din exterior te pot influența foarte mult, ba chiar îți pot face rău.

Dacă ai ales a cincea scoică, ești obsedată de muncă. Ai tendința de a neglija celelalte aspecte ale vieții tale, iar atenția și energia le canalizezi către sectorul profesional.

Dacă ai ales a șasea scoică, nu îți place foarte mult să socializezi. Vrei, de cele mai multe ori, ca lumea să te lase în pace, deoarece prezența lor este mult prea puternică pentru tine.

Dacă ai ales a șaptea scoică, gândești și analizezi lucrurile mult prea mult. Tinzi să fii mult prea serioasă și să nu te bucuri de lucrurile mărunte din viața ta…

Dacă ai ales a opta scoică, ești o persoană care se deschide extrem de greu în fața celorlalți și care nu acceptă să primească ajutor. Îți îngreunezi viața foarte mult.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news