Uranus retrograd în luna august. Zodiile care vor fi influențate de acest fenomen

Share

  • Uranus retrograd în luna august
  • Află ție ce îți va aduce Uranus retrograd

Fenomenul astrologic presupune schimbări neașteptate și depășirea limitelor. Pentru Tauri, Lei, Scorpioni și Vărsători, acest eveniment astral va fi mai intens.

Surprize și evenimente cu iz de mister, numai pentru câteva dintre cele 12 semne astrale.

Berbec
Latura ta impulsivă se resimte mai puternic decât de obicei, acest lucru poate aduce cu sine, conflicte și implicit dușmani. Neobișnuit pentru tine, va fi nivelul scăzut de stres, cu care vei aborda diversele aspecte ale vieții. Ai aproximativ cinci luni la dispoziție, pentru a te pune pe picioare. Să fii adult poate părea greu, de aceea să strângi niște bani, ar ajuta.

Taur
Ai anumite planuri duse la extrem, care îi determină pe membrii familiei și pe prieteni, să afirme că ți-ai pierdut mințile. Vrei să te redescoperi, testezi diverse posibilități și îi dai frâu liber laturii tale rebele. Acest lucru nu aduce foarte multe beneficii, de aceea este recomandat să fii tu. Este în regulă să trăiești clipe de neuitat, tipice adolescenților, dar totul trebuie să aibă o limită.

Gemeni
Atitudinea ta de lider înnăscut, îi poate călca pe ceilalți pe nervi, într-adevăr și noi le dăm dreptate. Ai tendința de a descoperi o nouă calitate, pe care să o exploatezi la maxim. Fii modest și cunoaște-ți granițele. Decizi să te îndepărtezi de partener, familie și prieteni și să îți croiești propriul drum. Această hotărâre aduce cu sine dramă.

Rac
Mici neînțelegeri cu prietenii tăi, te vor face să fii mult mai nervos și mai vulnerabil. De obicei, nu pui preț pe vorbele nimănui, dar în această perioadă, te arăți cu adevărat deranjat. Te simți lăsat pe dinafară, așa că apelezi la vechiul grup de prieteni, care te va transporta în vremuri de mult apuse. Nostalgia va fi un sentiment puternic resimțit, în Uranus retrograd.

Leu
Vei face câțiva pași înapoi și vei conștientiza astfel, că jobul actual, nu este potrivit pentru tine. Decizi să îți schimbi viața, luând-o de la capăt. Deși concurența este foarte mare, nu trebuie să te temi, mai ales dacă îți cunoști capacitatea. Pe măsură ce te simți mai calm, pe atât lucrurile se vor clarifica. Nu ar strica să te iubești mai mult.

Fecioară
Latura ta analitică și lucidă, are mereu tendința să analizeze în exces greșelile pe care partenerul le face. Consideri că ești sursa principală a stărilor proaste ale acestuia, lucru care este complet eronat. Urmărești să comunici cât mai mult, fără a lua în calcul dorințele pe care jumătatea ta le are. Destinul v-a adus împreună și tot acesta vă va oferi soluții pentru tensiunea care s-a amplasat în relația ta.

Balanță
Elementul surpriză în această perioadă, îl reprezintă trădarea unuia dintre colegi. Faptul că nu ești apreciat la adevărata valoare, te determină să mergi în biroului șefului și să îți faci dreptate, dar află că nu aceasta este soluția. Orice eșec este o lecție, din care trebuie să înveți ceva, poate la tine este vorba despre temperarea atitudinii ușor îndărătnice.

Scorpion
Odată cu apariția retrogradului în Uranus, îți dai seama de loialitatea și de caracterul josnic al unor prieteni. Cea mai bună decizie, este aceea de a pune punct relațiilor, care nu sunt prielnice. A da a doua șansă persoanelor care nu sunt demne de ea, te poate afecta ulterior, pe tine. Asupra acestui aspect, e recomandat să insiști în perioada ce urmează.

Săgetător
Ești genul de persoană, care după o întâmplare dezamăgitoare, te scuturi de resentimente și mergi mai departe. Ei bine, perioada de Uranus retrograd, învăluie nativii săgetător într-o aură de spiritualitate. Pornești pe un nou drum, care te transformă în cea mai bună versiune a ta. Instinctul este cea mai puternică armă, utilizeaz-o cu înțelepciune.

Capricorn
Deși este dureros, trebuie să stingi flacăra care s-a aprins între voi. Are atât de multe dezavantaje relația la care visezi, și totuși le ascunzi sub covor, observând doar părțile pozitive, oricum greu de sesizat. Ce vrem să sugerăm, este să fii mai realist și mai rațional în alegerea celui care are să fie alături de tine pe mai departe. Altminteri, te vei alege cu inima frântă, iarăși.

Vărsător
Uranus retrograd îți va destabiliza puțin, mica lume, pe care ți-ai creat-o în minte. Cu alte cuvinte, te va lovi realitatea și nu putem promite că îți va plăcea. Vor avea de suferit relațiile cu familia și cu prietenii, dar și mai important, relația cu tine. Trebuie să iei măsuri și să te concentrezi pe aspectele care te fac fericit și să continui să aspiri spre acestea.

Pești
Gura ta spartă, este cauza tuturor problemelor. Împărtășești fără să conștientizezi, o multitudine de secrete, spuse de oameni care aveau încredere în tine. Astfel încât, în următoarea perioadă, trebuie să muncești din greu, pentru a o putea recâștiga. În general, ești un prieten extraordinar, lucru care te poate ajuta în acest proces…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news