Colectia Altuzarra toamna 2014

Share

Colectia de toamna Altuzzara prezinta o multitudine de costume moderne, care atrag atentia.

Colectia Altuzarra toamna 2014

Firma pare sa fi elaborat noi idei, pe baza celor care au inspirat colectia de primavara 2014, aducand o nota de prospetime. Conform creatorului, noua colectie exploreaza sentimentul de usurinta cand vine vorba de constructie, focalizandu-se pe combinarea optima a confortului si a seductiei.

Dat fiind faptul ca se bazeaza pe succesul anterior, este foarte posibil ca noua colectie sa fie o reusita uriasa.

Colectia Altuzarra 2014

O caracteristica deosebita a pieselor colectiei este usurinta cu care pot fi purtate in viata de zi cu zi. Fiecare tinuta este ,,lustruita’’ si relativ modesta, o adevarata optiune pentru o femeie care doreste o tinuta clasica, avand o nota fina de modernism.

Desi aspectul dominant este unul feminin, exista si o serie de accente masculine, mai ales in cazul blazerelor sau al mantourilor. Printre cele mai interesante piese se numara si trenciul decupat, care creeaza un efect interesant, datorita contrastului pe care il creeaza.

Colectia Altuzarra 2014

In privinta modelelor, alegerea a fost foarte clara: linii si dungi, pete, s-au numarat printre preferintele creatorului, reprezentand in acelasi timp si cea mai buna cale de a adauga o nota moderna tinutelor.

Colectia Altuzarra pentru toamna 2014 prezinta o multitudine de piese sic, minimaliste, simple dar, in acelasi timp, uimitoare. Desi colectia de toamna 2014 aduce cateva contraste privitoare la proportii, se pare ca forma rochiilor si fustelor a fost preferata.

Colectia Altuzarra pentru toamna 2014

Tinutele de gata din colectia de toamna 2014 au fost accesorizate foarte simplu si sic cu pantofi pumps sau cu esarfe elegante si manusi cu modele.

Colectia a lasat deoparte mofturile efemere si s-a  axat pe piese care sa reziste testului timpului, meritand astfel investitia.

Altuzarra 2014Altuzarra fall 2014Colectia casei de moda AltuzarraAltuzarra colectia de toamna 2014Colectia AltuzarraColectia Altuzarrarochie Altuzarra


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news