HomeMODA Colectia de Valentine’s day de la Victoria Secret 2014

Colectia de Valentine’s day de la Victoria Secret 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-Valentine’s-day-de-la-Victoria-Secret-2014.jpg

Colectia de Valentine’s Day de la Victoria Secret 2014 este deja gata si este plina de optiuni care de care mai atragatoare. De fapt, casa si-a redenumit sarbatoarea ca Ziua Bombelor Sexi, subliniind inca o data publicul caruia i se adreseaza,anume femeia sexi, indrazneata, eleganta si romantica. Pentru fiecare dintre acestea, casa vine cu multe optiuni incantatoare.

Colectia de Valentine’s day de la Victoria Secret 2014

Colectia de lenjerie vine, in cea mai mare parte, cu piese in tonuri de roz si rosu, ca si culori traditionale ale zilei iubirii, dar include si alte alternative coloristice pentru cele care nu prefera rozul si rosul. Piesele de lejerie devin, din an in an, mai sexi, mai indraznete, daca judecam dupa piesele prezentate de Sf.Valentin.

De la clasicele sutiene cu push-up si la corsetele sexi, de la rochitele babydoll prinse pe dupa gat, casa vine cu numeroase si interesante optiuni.

Valentine’s day Victoria Secret 2014

Piesele variaza ca si grad de expunere, in functie de dorintele diferitelor tipuri de femei. Toate insa sunt la fel de confortabile si de elegante. Ca element particular, colectia include chilotei cu talie inalta, inspirati parca din costumele de baie.

Piesele colectiei sunt destinate femeilor care doresc sa isi dezvaluie farmecul interior si exterior si acopera o gama larga de preferinte. Ramane numai ca ele sa aleaga acele piese vestimentare care sa le condimenteze vacantele sau escapadele romantice.

Victoria Secret 2014Colectia Valentine’s day Victoria Secret 2014Victoria Secret colectia 2014lenjerie intima Victoria Secret 2014Colectia Victoria Secret 2014Valentine’s day de la Victoria Secret 2014Colectia de la Victoria Secret 2014Valentine’s day 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed