HomeMODA Campania givenchy primavara 2014

Campania givenchy primavara 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 958 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Campania-givenchy-primavara-2014.jpg

Campania de primavara Givenchy nu este precum toate celelalte realizate de firme renumite. Aceasta nu datorita alurii deosebite a creatiilor vestimentare apartinand lui Ricardo Tisci, desi este una dintre trasaturile tinutelor sale, ci datorita atentiei acordate culorilor specifice femeilor.

Campania givenchy primavara 2014

Starul noii campanii Givenchy este Erykah Badu, care prezinta cele mai luxoase piese ale colectiei de primavara 2014, ce combina influente japoneze si africane.

Creatorul si-a exprimat admiratia pentru aceasta cantareata, pe care o considera o icoana, o femeie cu adevarat stilata, ce detine un simt al proportiilor, al culorilor.

Campania vine ca un raspuns direct la lipsa de diversitate. Creatorul afirma ce este unul dintre cei mai putin afectati de aceasta chestiune, fiind cel care a descoperit-o pe Joan Smalls sau pe Maria Boges, pe care le-a sustinut intotdeauna.

Campania givenchy primavara 2014

Marturiseste ca a crescut intr-o familie, intr-o cultura in care toti oamenii sunt la fel.
Desi nu este parte a problemei, simte ca lipsa diversitatii este un fapt real, negativ, despre care spera ca va fi rezolvat curand.

Va fi cu adevarat interesant sa vedem intreaga sa colectie, cu modele apartinand diferitelor rase, diferitelor tipuri de corpuri si dimensiuni. Si va fi si mai  interesant de vazut daca si alte case de moda sau creatori vor merge pe aceeasi directie.

Campania givenchy primavara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed