Acest smoothie îţi potoleşte foamea şi te ajută să slăbeşti

Share

Vrei să pierzi în greutate, dar îţi este foame tot timpul? Există un lucru pe care îl poţi face pentru a-ţi controla apetitul, astfel încât să îţi ajuti organismul să înceapă să topească acele kilograme în plus de care abia aştepţi să scapi.

Acest smoothie îţi potoleşte foamea şi te ajută să slăbeşti

Acizii graşi pe care îi consumăm în dieta noastră afectează acest echilibru şi ne influenţează, fie ca luăm în greutate, fie că vrem să slăbim. Aşadar, cum poţi folosi anumite tipuri de acizi graşi pentru a spune stop senzaţiei de foame şi pentru a stimula procesul de ardere a grăsimilor din corpul tău?

Studiile au demonstrat ca grăsimile mononesaturate precum acidul oleic care se găseşte în fructul de avocado sunt mult mai recomandate pentru a fi folosite de corpul tău, pe post de sursă de energie care arde încet, comparativ cu grăsimile saturate.

Un alt studiu publicat în „Nutrition Journal” arată că dacă mănânci doar o jumătate de avocado proaspăt la masa de prânz îţi poate potoli foamea dacă eşti supraponderală, ceea ce te ajută să previi consumul de gustări mai târziu, în aceeaşi zi, gustări care nu sunt necesare.

Consumă şi tu acest smoothie sănătos în orice moment al zilei, atunci când simţi că nu îţi mai poţi controla foamea. Este recomandat să eviţi să mănânci noaptea târziu, aşa că dacă vei consuma acest smoothie, vei descoperi o oportunitate minunată de a-ţi potoli foamea şi în acelaşi timp de a arde o parte dintre calorii.

Smoothie săţios cu avocado

Ingrediente:

1/2 avocado

2 frunze de varză kale

1 banană

1 portocală stoarsă sau 1 lămâie

1/3 cană de lapte de cocos (îl poţi înlocui cu apă dacă vrei).

Citeşte continuarea pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news