Sfatul zilei 21 Aprilie 2020: ai nevoie de relaxare si mai mult zambet

Share

Sfatul zilei: Comunicarea va avea un rol important în această zi. Alegerile vor fi făcute cu ajutorul intuiției, dar și a sfaturilor bune pe care le vei primi.

Berbecul va aduce în discuție un subiect sensibil, Gemenii se vor baza pe intuiție, iar Peștii vor ține cont de sfatul unui prieten.

Sfatul zilei pentru Berbec

  • Dacă prinzi curaj să aduci în discuția cu partenerul subiectul sensibil care te roade pe interior de câteva zile bune, vei vedea că ți-ai făcut griji degeaba. Nici nu va tuna, nici nu va ploua la voi în cuplu, dar veți găsi calea perfectă să comunicați eficient și să rezolvi câteva probleme ce țin de încrederea în sine.

Sfatul zilei pentru Taur

  • Cea mai bună soluție este adevărul spus cu blândețe. Nu va fi ușor, dar te sfătuim să-ți urmezi planul exact așa cum îl ai în minte pentru ca totul să se rezolve așa cum este mai bine. Vei fi apreciat pentru sinceritatea ta și pentru dorința de a nu face nici măcar un compromis.

Sfatul zilei pentru Gemeni

  • Astăzi va fi o zi decisivă pentru tine. Ori una, ori alta. Deși ți-e groază de ceea ce vei afla, vorbește deschis cu cel iubit și vei vedea că vei fi mai mult decât înțeles. Va începe o nouă etapă în doi, iar tu vei simți și mai multă iubire și susținere din partea lui.

Sfatul zilei pentru Rac

  • Dacă ai ales tăcerea, să nu te mire deloc reacțiile celor din jur. Ai de făcut o alegere: fie spui totul, fie continui să le spui că nu ai nimic – până afli de care parte a baricadei te afli. Astrele spun că ar fi bine să spui comunici și să urmezi calea adevărului.

Sfatul zilei pentru Leu

  • Ești din cale-afară de gelos astăzi pe o persoană care nu are nicio vină, dar se pare că vei accepta adevărul, în sfârșit. Vezi cum faci să ajungi lângă ea pentru a putea afla ce simte pentru tine.

Sfatul zilei pentru Fecioară

  • Azi umorul te ajută să ieși din impas, dar și să comunici mai bine cu cei din jurul tău. Atenție la persoanele invidioase și rău intenționate!

Sfatul zilei pentru Balanță

  • Reacționezi din impuls astăzi. Te sfătuim să-ți ții în frâu dorința de a spune tot ce ai pe suflet, căci poți răni persoane complet nevinovate, care doar își fac treaba exact la fel ca tine.

Sfatul zilei pentru Scorpion

  • Ești încântat, dar păstrează-ți mintea limpede. Ai încă mare nevoie de contentrare, atenție și diplomație, atât la birou, cât și acasă.

Sfatul zilei pentru Săgetător

  • Vei auzi astăzi voci care își vor striga nemulțumirea în ceea ce te privește. Nu te vei simți prea bine, dar știi că ai făcut tot ce ai putut, ai dat tot ce este mai bun din tine pentru reușita asta. Nu căuta vinovați, căci nu sunt, nu căuta motive și nu te simți prost pentru absolut nimic. Adevărul va ieși a iveală.

Sfatul zilei pentru Capricorn

  • Nu e deloc rău să fii dezinhibat, dar atenție la persoanele din jur. Mulți te plac așa cum ești, dar ai alături și persoane rușinoase, care vor descoperi abia acum. Nu te schimba tu, doar avertizează că așa ești, de fapt. Pregătește pe toată lumea pentru un mic spectacol umoristic!

Sfatul zilei pentru Vărsător

  • Nu-ți plac monotonia și persoanele depresive. Adori să comunici, să spui ce simți, să nu te cenzurezi și să te arăți exact așa cum ești…

Sfatul zilei pentru Pești

  • Ai o invitație, dar nu prea ai curaj să mergi nicăieri. Sfatul unui prieten îți spune clar că ai nevoie de relaxare, socializare, mai mult zâmbet și culoare în viața ta. Profită de ocazie, e momentul perfect!

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news