Home Stiri Mondene Florin Busuioc, despre cauzele problemelor de sănătate

Florin Busuioc, despre cauzele problemelor de sănătate

autor Negriu Elena
740 views

În toamna anului trecut, îndrăgitul actor și prezentator meteo de la Pro TV Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a trecut prin una dintre cele mai grave încercări ale sale, deoarece a fost la un pas de a își pierde viața în urma unui infarct. Recent, acesta a vorbit despre cauzele care i-au provocat problemele de sănătate.

În urma acestui fapt, a reflectat și a conștientizat ce anume a condus la faptul ca fusese internat de urgență în spital, la momentul respectiv. Acum, că s-a recuperat și se simte mult mai bine, a acceptat să vorbească despre acele cauze, regretând că nu a dus un stil de viață mai sănătos și reproșându-și totodată acest lucru.

„Eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Îmi reproșez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2:00, noaptea, şi mă trezeam la 5:00. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a mărturisit Florin Busuioc…

Acesta a menționat la ce vârstă s-a apucat de fumat și a dat detalii despre stilul de viață nesănătos pe care l-a avut: „La 17 ani. Şi nu m-am oprit niciodată. Erau trei pachete pe zi. Asta în perioadele când nu aveam de scris! Când aveam de scris pentru Pro, cum ar fi Imnul Pro-ului sau alte proiecte, fumam cinci pachete. Îngrozitor de mult! Se pare că viciile, dependenţele părinţilor se transmit copiilor, sub o formă sau alta. Tata fuma îngrozitor de mult. Şi a murit de inimă. Bunicul fuma îngrozitor de mult. Şi a murit de inimă. Am un istoric în familie, cu atacuri cerebrale, tata a paralizat, a stat opt ani în pat fără să se mişte… Dar la el a fost şi pe fondul alcoolului. După moartea mamei, s-a apucat de băut. Eu nu beau, asta e bine pentru mine”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed