HomeStiri Mondene Adele și Misterul Căsătoriei Secrete: Ce a dezvăluit la Las Vegas despre Rich Paul?

Adele și Misterul Căsătoriei Secrete: Ce a dezvăluit la Las Vegas despre Rich Paul?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 412 views
Adele si Misterul Casatoriei Secrete

Adele folosește termenul „soț” și creează agitație printre fani

Momentul memorabil s-a produs când cântăreața se afla pe scenă în timpul unui spectacol la Las Vegas, NV, în weekend.

La 35 de ani, Adele i-a pus pe gânduri pe mulți dintre fani, făcându-i să se întrebe dacă ea și Rich Paul, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit, după spectacolul ei din Las Vegas de sâmbătă seara. Artista l-a numit pe iubitul ei din ultimii doi ani „soț” în timp ce conversa cu o admiratoare din public. Un clip video al acestui moment circulă rapid online.

„Nu te poți căsători cu mine. Sunt hetero, draga mea, și soțul meu e aici în seara asta,” i-a spus ea fanei, privind în jur. Când aceasta a replicat: „Poți măcar să încerci?”, talentata cântăreață a răspuns amuzată: „Nu, nu vreau să încerc. Sunt cu Rich. Ești nebună, lasă-mă în pace!”

Reacții ale fanilor și antecedente

Fanii speculează în urma clipului video

Odată cu apariția videoclipului, fanii au început rapid să speculeze despre situația maritală a Adelei și a lui Rich în secțiunea de comentarii. „Soțul ei? Doamne, Adele Paul?” a comentat un fan, în timp ce un altul a exclamat: „Ce? S-A CĂSĂTORIT?” Alții s-au bucurat pur și simplu de interacțiunea amuzantă dintre interpretul piesei „When We Were Young” și membrul audienței.

Aceste speculații vin după ce Adele a dezvăluit într-un show din iunie că vrea să fie căsătorită toată viața. „Vreau să fiu căsătorită cu omul meu pentru tot restul vieții,” a mărturisit ea atunci. Cu doar trei săptămâni înainte, dădea de înțeles că are planuri de a avea un alt copil cu Rich, cu care este împreună din 2021, în timpul unui alt concert. Ajutând o fană să aleagă un nume pentru bebelușul ei, Adele a dezvăluit că vrea să devină „mamă din nou în curând.”

„Mi-aș dori foarte mult să devin mamă din nou, așa că de fiecare dată când văd un nume care îmi place, îl notez în telefon,” a declarat ea. Admiratoarea se afla în dilema de a alege între numele Spencer și Parker pentru copilașul ei, iar Adele a intervenit, spunând: „Nu pot opta pentru Parker deoarece lui Rich îi place acest nume.”

Despre trecutul lui Adele

Viața personală a cântăreței

Adele este mama lui Angelo, în vârstă de 10 ani, pe care îl are din relația cu fostul său soț, Simon Konecki. Cei doi au fost căsătoriți din 2018 până în 2021. Adele a vorbit deschis despre impactul căsătoriei și divorțului asupra vieții ei. Rich, la rândul său, este tatăl a trei copii, Reonna, Richie și Zane, avuți dintr-o relație anterioară..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed