Cât de dependentă ești de partener în funcție de zodie: Femeia Capricorn nu este făcută pentru stări de dependență față de partener.

Share

Femeile și-au câștigat în timp statutul de ființe sensibile, dând senzația că au în permanență nevoie de protecție.

Acesta este unul dintre motivele pentru care femeile din anumite semne zodiacale dezvoltă o dependență ridicată față de partenerul de viață.

Berbec

Femeia din zodia Berbec este tipul căreia îi place libertatea, într-atât cât să poată să-și manifeste propriile idei și dorințe fără teama că cineva ar putea-o limita din acest punct de vedere. Ea este una dintre zodiile pentru care șansele de a se afla într-o relație de dependență față de iubit sunt minime.

Taur

Femeile născute sub semnul Taurului au tendința de a se atașa foarte tare de partener, în așa manieră încât sunt capabile să depășească orice moment neplăcut creat de acesta, inclusiv să treacă peste o infidelitate. Dependența față de bărbatul de lângă ele atinge cote îngrijorătoare.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni își păstrează o doză de detașament față de partener în ceea ce privește latura sentimentală. Cu toate acestea, le place să aibă pe cine se sprijini, cui să ceară ajutorul într-un moment în care sunt puse în dificultate și, mai ales, să aibă cui se plânge.

Rac

Femeia născută în zodia Rac este cea căreia îi place să știe că este independentă financiar de partener, însă, pe planul sentimental, dependența este cea care patronează. De la asta până la a fi dispusă la orice sacrificiu pentru partener mai e doar un pas.

Leu

Iubirea pentru partener este imensă, astfel încât are tendința de a-l asfixia cu gesturile drăgăstoase, ceea ce denotă o totală dependență față de acesta. Într-un moment de răscruce pentru relația lor, ea va suferi cel mai mult, comparativ cu partenerul.

Fecioară

Femeile din această zodie se caracterizează cu precădere prin firea extrem de calculată de care dau dovadă, motiv pentru care se țin la distanță de înțelegeri care le-ar putea prejudicia. Cu toate acestea, nu li se poate nega latura fidelă, tandră și implicarea totală în relație însă dependența nu face parte din scopurile nativelor din zodia Fecioară.

Balanță

În cazul Balanțelor, dependența față de partener se realizează în mod conștient, din cauza faptului că primează neîncrederea în propriile forțe. Astfel, deși este femeia Balanță este conștientă de faptul că nu ia decizii tocmai corecte pentru binele său, îi va ierta orice greșeală partenerului, din teama de a nu rămâne singură.

Scorpion

Deși este renumită pentru răceala, detașarea sa în anumite contexte, femeia Scorpion este, în fond, dependentă de partenerul său, neputându-se gândi la o viață din care el să nu facă parte. Acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, alege să sufere în tăcere și să nu-i divulge anumite nemulțumiri perechii sale.

Capricorn

Femeia născută sub semnul Capricornului nu este făcută pentru stări de dependență față de partener. Dimpotrivă, ea este independentă și, uneori, și-ar dori chiar mai multă libertate, motiv pentru care va rezista numai lângă un bărbat care să-i înțeleagă pe deplin necesitățile și capriciile.

Vărsător

Femeia Vărsător este cea pentru care partenerul nu se poate interpune în serviciul sau în cariera ei. Astfel că, dacă va vrea să o limiteze în aceste privințe, ea va alege calea despărțirii, fără doar și poate, ceea ce dovedește o independență de 100% față de acesta…

Pești

Sensibilă, cu dorința imensă de a avea o relație de durată, femeia Pești tinde să cadă cu ușurință în capcana dependenței de partener, nu doar pe planul sentimental, ci și financiar. La o eventuală despărțire, suferința ei va fi pe măsura dependenței față de perechea sa.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news