Cremă anticelulitică RESVERATROX FORTE Anti-cellulite de la Ivatherm

Share

RESVERATROX FORTE Anti-cellulite de la Ivatherm e o cremă anticelulitică, având efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese şi abdomen. Reduce semnificativ aspectul de coajă de portocală şi remodelează silueta.

Cuprins:

RESVERATROX FORTE Anti-cellulite de la Ivatherm

Ivatherm e prima companie românească de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Folosind proprietăţile extraordinare are apei termale de la Herculane, produsele Ivatherm au efecte calmante şi antiiritante. Din gama dedicată produselor anticelulitice, precum RESVERATROX FORTE Anti-cellulite, mai există şi RESVERATROX Anti-cellulite, precum şi RESVERATROX V Anti-vergeturi.

Compoziţie

RESVERATROX FORTE Anti-cellulite de la Ivatherm e format din Scopariane, Centella Asiatica şi apă termală Herculane. Scopariane împiedică formarea de noi depozite de grăsimi, prin reducerea lipogenezei, Centella Asiatica stimulează sinteza colagenului şi a glicozaminoglicanilor cu efect reparator. Aceasta îmbunătăţeşte fermitatea pielii, tonusul şi elasticitatea. Apa termală atenuează iritaţiile şi catifelează pielea.

Resveratrox activează procesul de degradare a grăsimilor, transformându-le în molecule mici pentru a se elimina mai uşor. Acesta e de 30 de ori mai activ decât cafeina. Varianta Forte are o concentraţie dublă pentru ca acţiunea să fie mai intensă.

Recomandări

Se recomandă pentru celulită, vergeturi, depuneri adipoase estetice, chiar iritaţii.

Mod de administrare
Se aplică dimineaţa şi/sau seara, masând cu mişcări circulare uşoare zonele cu probleme. O astfel de cură durează minimum 4 săptămâni.

Păreri PRO

–    Netezeşte pielea, îi oferă fermitate şi elasticitate
–    Nu este fotosensibil
–    Se absoarbe rapid în piele

Păreri CONTRA

–    Preţ destul de ridicat
–    Are un miros destul de puternic şi înţepător
–    Dacă nu este însoţită de sport şi un stil alimentar sănătos, crema anticelulitică nu are efecte foarte mari. A se reţine faptul că celulita are cauze interne, deci din interior trebuie să pornească procesul de vindecare sau de atenuare a ei.

Atenţie!

A se citi cu atenţie prospectul.

Preţ

RESVERATROX FORTE Anti-cellulite de la Ivatherm se găseşte în varianta de 150 ml, începând de la 85,00 lei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news