Baza de machiaj | Cea mai bună bază de machiaj

Share

Baza de machiaj va conferi tenului nostru aspectul dorit. Baza de machiaj va acționa și ca tratament în unele cazuri prin prisma formulei sale, dar vom avea parte și de un machiaj de lungă durată dacă vom folosi o bază de machiaj potrivită.

Baza de machiaj

Problema pe care ne-o ridicăm este cum alegem o bază de machiaj potrivită pentru nevoile noastre, care să fie bună din punctul de vedere al calității și care să își facă treaba cât mai eficient pe tipul nostru de ten.

Top 10 bază de machiaj

Noi vă ajutăm să găsiți cea mai bună bază de machiaj, propunându-vă un TOP 10 al celor mai renumite produse din această categorie, astfel încât să o puteți alege pe cea care vă satisface cel mai bine nevoile.

Bază de machiaj Sephora

Baza de machiaj Sephora are scopul de a conferi tenului nostru un aspect neted, pregătind tenul foarte bine pentru următorii pași de machiaj. Prin intermediul acestui produs de bază de machiaj Sephora ne vom putea bucura de o durată mai mare de rezistență a make-up-ului pe ten, astfel încât nu ne vom face probleme pe tot parcursul zilei.

Baza de machiaj Sephora are consistența unui gel, ceea ce o face foarte ușor de manevrat, conferind un aspect ca de catifea și un ten cu o nuanță uniformă.

Care este unul dintre beneficiile supreme pe care le aduce această bază de machiaj Sephora? Ei bine, finish-ul mat care va elimina efectul de luciu inestetic al pielii.

Ingrediente bază de machiaj Sephora

Atunci când dorim să ne alegem un produs de calitate, vom alege o bază de machiaj în funcție de ingredientele de pe etichetă. Astfel, baza de machiaj Sephora prezintă următoarele ingrediente:

 • Cyclopentasiloxane;
 • Dimethicone Crosspoymer;
 • Phenoxyethanol.

Conjugarea acestor trei substanțe fac din baza de machiaj Sephora un produs bun în rândul celor din această categorie.

Mod de utilizare bază de machiaj Sephora

Baza de machiaj Sephora se utilizează foarte ușor. Cum? După aplicarea unei creme sau a unui serum pe care îl utilizăm în fiecare zi, vom aplica o cantitate mică de bază de machiaj Sephora, pe care o vom distribui în mod uniform pe tot tenul. Lăsăm câteva minute produsul pe ten, după care vom putea trece la aplicarea fondului de ten.

Pro bază de machiaj Sephora

Prin utilizarea de bază de machiaj Sephora tenul nostru va fi supus unor serii de beneficii pe care trebuie să le luăm în considerație atunci când dorim să investim într-un astfel de produs.

Baza de machiaj Sephora pregătește foarte bine tenul înainte de aplicarea fondului de ten, prin faptul că netezește aspectul acestuia, având acțiune și în privința porilor, micșorându-i vizibil.

Baza de machiaj Sephora se recomandă prin prisma acțiunii sale de a prelungi durata machiajului pe parcursul unei zile întregi.

Datorită texturii sale care este aidoma unui gel, această bază de machiaj Sephora se aplică cu ușurință, distribuirea acesteia pe ten realizându-se la modul cel mai facil.

Pentru a putea acoperi întregul ten cu produs, avem nevoie de o cantitate foarte redusă de bază de machiaj Sephora (o jumătate de pompiță este suficientă).

Îmbunătățește calitatea fondului de ten, în sensul în care, dacă acesta are un grad mic de acoperire, îl va ajuta să o mărească la un grad mediu spre ridicat.

Prin aplicare, această bază de machiaj Sephora va avea un control vizibil asupra luciului inestetic al pielii, chiar și dacă nu este folosit în combinație cu un fond de ten.

Contra bază de machiaj Sephora

În cazul anumitor cliente, baza de machiaj Sephora nu a avut efect în cazul prelungirii durabilității machiajului.

Clientele se declară nemulțumite de cantitatea prea mică de produs.

Gramaj

Baza de machiaj Sephora vine într-un ambalaj ce conține 15 ml de produs.

Cât trebuie să investim într-o bază de machiaj Sephora?

Baza de machiaj Sephora se găsește la prețul de 52 de lei, atât în magazinele fizice, cât și în cele din mediul online.

Bază de machiaj MAC

Baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick este un produs foarte bun, care pregătește foarte bine tenul înainte de aplicarea machiajului. Această bază de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick este foarte ușor de utilizat, datorită designului special, sub formă de stick. Finish-ul pe care îl conferă tenului este unul mat.

În fond, baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick se comportă ca un sebum reglator, astfel încât luciul tenului nostru la finalul unei zile nu va mai fi prezent, fapt care va provoca în mod automat și o mai mare rezistență pe ten a make-up-ului.

Ingrediente Baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick

Substanțele pe care le conține această bază de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick sunt dintre cele de calitate înaltă însă esențialul constă tocmai în faptul că acest primer nu conține uleiuri, precum nu conține nici silicon, fapt care va determina îngrijirea tenului nostru într-un mod corespunzător, fără a-l usca sau hidrata în exces.

Mod de utilizare baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick

Baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick se utilizează foarte ușor, motiv pentru care este atât de îndrăgit. Datorită faptului că se află sub formă de baton, baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick se aplică ca atare pe ten, după care se va întinde foarte bine pe întreaga față, fie cu ajutorul degetelor, fie cu ajutorul unei pensule sau a unui burețel. Acum, că l-am aplicat, suntem gata de următorul pas al make-up-ului.

Pro baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick

Baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick are avantajul de a putea fi purtată pe toate tipurile de ten, chiar și pe cele uscate sau pe cele cu tendință de îngrășare, datorită faptului că, prin prisma formulei, fie va absorbi cantitatea de ulei de pe ten, fie îi va conferi o hidratare optimă.

Finish-ul mat pe care îl oferă această bază de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick este un beneficiu suprem, tocmai datorită faptului că prelungește durabilitatea make-up-ului pe parcursul întregii zile.

Produsul este ideal și pentru doamnele care se confruntă cu apariția liniilor fine, având capacitatea de a le diminua aspectul.

Această bază de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick poate fi aplicată atât înainte de fondul de ten, cât și după acesta, având și rol de fixare a machiajului.

Datorită concentrării acestui produs sub formă de baton, utilizarea este una facilă.

Contra bază de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick

Produsul acesta necesită o investiție, datorită faptului că are un preț destul de piperat, dacă luăm în considerare cantitatea de produs oferită.

Gramaj baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick

Baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick se găsește într-o variantă de baton, cu o cantitate de 7 grame de produs.

Preț baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick

Pentru a cumpăra baza de machiaj MAC Prep + Prime Pore Refiner stick de pe platforma MAC România, trebuie să scoateți din buzunar suma de 143 de lei.

Bază de machiaj LOreal

Baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing este un produs ideal pentru un ten care are nevoie de un plus de strălucire, având avantajul unei calități superioare la un preț rezonabil.

Baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing este un produs ce are o textură lejeră, motiv pentru care nu va conferi tenului nostru senzația de încărcare.

Ingrediente bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing

 • Particule fine
 • Pigmenți translucizi

Datorită acestor două ingrediente esențiale, această bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing va conferi tenului nostru plusul de strălucire pe care ni-l dorim.

Mod de utilizare bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing

Pentru a-l putea distribui pe tot tenul, vom avea nevoie de o cantitate redusă de bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing. După curățarea tenului și după aplicarea unei creme de zi, vom putea aplica și această bază de machiaj, fie cu ajutorul degetelor, fie cu o pensulă sau cu un burețel; efectul va fi același.

Baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing poate fi folosită și doar pe anumite zone pe care le vrem luminate, de regulă acolo unde aplicăm și iluminatorul în mod obișnuit: pomeți, arcada sprâncenei, pe zona T, precum și pe bărbie.

Pro bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing

Această bază de machiaj conferă tenului un aspect cu luciu sănătos, datorită particulelor fine și a pigmenților pe care îi conține.

Datorită texturii fluide, baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing se întinde foarte bine pe ten, neavând nevoie de o cantitate mare de produs.

Baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing are un beneficiu pentru tenul nostru și în ceea ce privește rezistența make-up-ului pe parcursul întregii zile.

Aspectul pe care îl conferă tenului ține și de domeniul uniformizării și al corectării anumitor imperfecțiuni.

Produsul prezintă un raport calitate-preț excelent.

Contra bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing

Nu se recomandă a fi purtată de către persoanele care au un ten gras, deoarece strălucirea pe care o vor primi în plus de la această bază nu va avea aspectul natural dorit.

Gramaj bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing

Baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing se găsește în cantitatea de 20 de ml.

Preț bază de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing

Pe 1001produsecosmetice.ro, baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing se găsește la prețul de doar 35 de lei. Baza de machiaj L’Oreal Infaillible Luminizing poate fi achiziționată și de pe alte platforme online de distribuire a produselor cosmetice (makeupshop.ro, eMAG.ro, elefant.ro, notino.ro), precum și din magazine fizice de produse cosmetice. Prețul poate prezenta anumite variațiuni în funcție de fiecare distribuitor în parte.

Cumpărați baza de machiaj de AICI 

Bază de machiaj Maybelline

Baza de machiaj Maybelline Master pentru minimalizarea porilor este un produs perfect pentru persoanele care se confruntă cu un ten cu imperfecțiuni.

Baza de machiaj Maybelline Master pentru minimalizarea porilor va conferi tenului nostru un aspect cu o nuanță uniformizată, pregătindu-l perfect pentru aplicarea fondului de ten. Un alt atu al acestuia este faptul că poate fi utilizat și fără să folosim fond de ten ulterior.

Ingrediente baza de machiaj Maybelline Master

Ingredientul principal din această bază de machiaj Maybelline Master pentru minimalizarea porilor este apa. Din acest motiv, produsul capătă o consistență fluidă, ușor de aplicat, cu absorbție rapidă. Alte substanțe active regăsite în această bază de machiaj sunt:

 • Dimethicone
 • Glicerină
 • Poliglicerină
 • Boron Nitride
 • Caprylyl Glycol
 • Polyacrylamide
 • Methyl Metharcrylate
 • Tetrasodium

Mod de utilizare bază de machiaj Maybelline Master

Vom lua o cantitate mică de produs, pe care o vom aplica după ce am folosit o cremă de zi sau hidratantă. Baza de machiaj se întinde cu ajutorul degetelor sau cu o pensulă, pe toată suprafața tenului, după care putem trece la aplicarea fondului de ten.

Această bază de machiaj Maybelline Master se poate folosi și în mod independent, în sensul în care nu este necesară aplicarea unui fond de ten după aceasta.

Pro bază de machiaj Maybelline Master

Această bază de machiaj are avantajul de a putea fi purtată sub fondul de ten sau fără a-l aplica ulterior.

Datorită formulei cu textură fluidă, acesta intră foarte bine în ten, fără a-i conferi senzația de ten încărcat.

Baza de machiaj Maybelline Master va minimaliza vizibil aspectul porilor, conferind în același timp un aspect de o luminozitate sănătoasă.

Această bază de machiaj acționează și pentru a prelungi durabilitatea fondului de ten.

Raportul, în ceea ce privește calitatea și costurile pe care le presupune această bază de machiaj Maybelline, este unul excepțional.

Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul matur.

Contra bază de machiaj Maybelline Master

Clientele care au utilizat această bază de machiaj au declarat faptul că, utilizat în combinație cu fondul de ten, îl determină pe acesta din urmă să se strângă în pliurile feței ori în zonele în care secreția de sebum este mai mare.

Gramaj bază de machiaj Maybelline Master

Baza de machiaj Maybelline Master pentru minimalizarea porilor se găsește într-o variantă de 30 de ml de produs, într-un ambalaj discret.

La ce preț pot găsi baza de machiaj Maybelline Master?

Prețul pentru baza de machiaj Maybelline Master diferă de la un distribuitor la altul. Astfel, pe eMAG.ro îl putem achiziționa la prețul de 41,99 de lei, iar pe l’Arome.ro îl găsim la prețul de 37,99 de lei.

Bază de machiaj NYX

Baza de machiaj NYX Professional Makeup HD Eyeshadow este un produs destinat pentru zona ochilor, pentru a fi folosit înainte de a aplica fardul de pleoape.

Baza de machiaj NYX Professional Makeup HD Eyeshadow este un produs ideal, datorită faptului că nu conferă senzația de greutate a pleoapei, conferind, în același timp, durabilitatea machiajului pe toată lungimea zilei.

Baza de machiaj NYX Professional Makeup HD Eyeshadw vine într-o variantă asemănătoare unui luciu de buze, cu un aplicator sub formă de burețel, care face manevrarea și aplicarea acestuia mai ușoară.

Ingrediente bază de machiaj NYX Professional Makeup HD Eyeshadow

Această bază de machiaj NYX Professional Makeup HD Eyeshadow este un produs ce are în compoziție o serie de substanțe active care îi conferă consistența cremoasă și calitatea superioară pe care le-au remarcat clientele. Printre acestea amintim:

 • Isododecane
 • Talc
 • Beeswax
 • Dimethicone
 • Disteardimonium Hectorite
 • Propilen carbonat
 • Parabeni
 • Colorant
 • Dioxid de titaniu
 • Dioxid de fier galben
 • Dioxid de fier negru
 • Dioxid de fier roșu

Mod de utilizare bază de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow

Această bază de machiaj NYX se aplică pe pleoapă cu ajutorul aplicatorului aferent, într-o cantitate redusă, după care se „blenduiește” cu ajutorul unui burețel sau chiar cu degetele. Produsul trebuie întins foarte bine înainte de a aplica fardul de pleoape.

Pro bază de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow

De ce să folosim baza de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow? Pentru că:

Nu lasă senzația de pleoapă grea după aplicare.

Pentru că acționează în privința durabilității machiajului, rezistând până la 15 ore fără a se strânge în pliuri.

Această bază de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow are efect de netezire în ceea ce privește anumite linii create.

Vom profita de un machiaj cu o intensitate a nuanțelor crescută, dacă vom utiliza această bază de machiaj NYX.

Raportul preț-calitate este demn de avut în vedere atunci când vrem să ne luăm o astfel de bază de machiaj.

Persoanele care au încercat această bază de machiaj au declarat faptul că rezistă atât de bine încât demachierea se realizează cu mai mare dificultate.

Contra bază de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow

Persoanele care au utilizat această bază de machiaj NYX pentru pleoape au declarat faptul că dă senzația că fardul se lipește și că necesită o „blenduire” mai atentă și mai energică.

Gramaj bază de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow

Această bază de machiaj NYX vine într-un ambalaj simplu, sub forma unui luciu de buze, având o cantitate de 8 ml.

Care este prețul pentru baza de machiaj NYX?

Pe platforma online makeupshop.ro vom găsi această bază de machiaj NYX Professional HD Eyeshadow la prețul de 34 de lei.

Bază de machiaj Catrice

Baza de machiaj Catrice Prime and Fine este un produs creat special pentru nevoile tenului cu pori dilatați sau cu alte imperfecțiuni de acest tip. Catrice este un brand care s-a impus pe piață prin două direcții foarte importante: calitatea este una foarte bună, iar prețurile sunt foarte reduse.

Baza de machiaj Catrice Prime and Fine este un produs care are efect asupra luciului inestetic al tenului, absorbind cantitatea de sebum secretată în exces de-a lungul unei zile.

Baza de machiaj Catrice Prime and Fine are în vedere diminuarea vizibilă a porilor și conferirea unui aspect matifiant al tenului nostru.

Ingrediente bază de machiaj Catrice Prime and Fine

Pentru a beneficia din plin de calitatea produsului, acesta este compus dintr-o serie de substanțe benefice pentru tenul cu probleme. Aceste ingrediente sunt:

 • Apă
 • Capric Triglicerină
 • Propanediol
 • Silicat de aluminiu
 • Alcool
 • Tocopherol
 • Ascorbyl Palmitate
 • Pectin
 • Carbomer
 • Lecitină
 • Sodium Chloride
 • Acid Citric
 • Hidroxid de sodiu
 • Phenoxythanol

Mod de utilizare bază de machiaj Catrice Prime and Fine

Această bază de machiaj are avantajul de a avea un ambalaj care ne permite controlarea exactă a cantității de produs pe care urmează să o folosim. Datorită texturii sale cremoase, vom avea nevoie de o picătură (de mărimea unui vârf de unghie) de produs, pe care îl vom aplica într-un strat uniform pe ten, fie ajutându-ne de un burețel special, fie folosindu-ne de propriile noastre degete. Efectul final va fi același indiferent de metoda de aplicare.

Pro bază de machiaj Catrice Prime and Fine

Care sunt beneficiile pe care ni le aduce această bază de machiaj Catrice Prime and Fine?

Baza de machiaj Catrice Prime and Fine este un produs care ar putea intra cu succes în rândul celor sebo-reglatoare, datorită faptului că absoarbe cantitatea de sebum secretată în exces, menținându-l la parametrii normali, în același timp.

Această bază de machiaj Catrice Prime and Fine este un produs care ne va lăsa un finish mat al tenului, fără a-i conferi senzația de ten uscat sau lipsit de strălucire.

Prin utilizarea acestui produs primer vom beneficia și de hidratare optimă a tenului nostru, căpătând astfel un aspect ce debordează de sănătate.

Ambalajul este unul discret, permițându-ne să îl manevrăm cu precizie atunci când vine vorba de aplicarea cantității de produs.

Baza de machiaj Catrice Prime and Fine, prin aplicarea pe ten, va acționa în mod eficient și prompt pentru a diminua porii vizibili.

Prețul este unul suficient de accesibil pentru fiecare buzunar și destul de redus în comparație cu cantitatea și calitatea oferite.

Contra bază de machiaj Catrice Prime and Fine

Această bază de machiaj are o acoperire medie.

Prin utilizarea acestui produs primer nu vom beneficia de o prelungire foarte mare a duratei de rezistență a make-up-ului.

Gramaj bază de machiaj Catrice Prime and Fine

Baza de machiaj Catrice Prime and Fine vine într-un ambalaj cu o cantitate de produs de 30 de ml.

Preț bază de machiaj Catrice Prime and Fine

Anticipam faptul că baza de machiaj Catrice Prime and Fine se găsește la un preț accesibil. Astfel, pe pinkpanda.ro vom putea achiziționa produsul la prețul de doar 20,99 lei.

Bază de machiaj Ingrid

Baza de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying este un produs cosmetic profesional, ce acționează asupra tenului mixt, gras și uscat, conferindu-i un aspect mat și hidratat, în același timp.

Baza de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying este un produs ideal pentru perioada verii, datorită faptului că produce tenului o senzație de revigorare.

Baza de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying este un produs ce acționează împotriva porilor, reducându-i în mod vizibil și netezind, din acest motiv, tenul.

Ingrediente bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying

Ingredientele care fac parte din această bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying sunt următoarele:

 • Elastomeri
 • Silicon
 • Substanțe antioxidante
 • Micropigmenți
 • Agenți de uniformizare și netezire

Toate aceste ingrediente contribuie la conferirea aspectului dorit al tenului, precum și la senzația de hidratare, fără a predispune tenul la un luciu inestetic.

Mod de utilizare bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying

Această bază de machiaj Ingrid se aplică după curățarea și aplicarea unei creme de zi. Vom folosi doar o cantitate mică de produs, suficientă pentru a acoperi toată suprafața tenului. Cu ajutorul unui burețel sau a degetelor, vom răspândi baza de machiaj pe tot tenul, după care putem aplica sau nu fondul de ten, în funcție de preferințele noastre.

Pro bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying

Această bază de machiaj are o textură fluidă, motiv pentru care se întinde foarte bine pe ten.

Baza de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying conferă tenului matifiere și hidratare optima în același timp, fără a lăsa senzația de ten încărcat.

Această bază de machiaj este un produs care nu provoacă iritații, fiind testat dermatologic.

Este un produs care are efect și asupra reducerii aspectului liniilor fine, umplându-le în mod eficient.

Prin aplicarea de bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying tenul nostru va căpăta o nuanță uniformă în totalitate.

Datorită siliconului pe care îl are în compoziția sa, baza de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying se întinde foarte bine pe ten, pregătindu-l ideal și pentru aplicarea produselor ulterioare.

Prețul este unul destul de redus.

Contra bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying

Această bază de machiaj este potrivită pentru a fi utilizată doar în cazul în care dorim să adoptăm un make-up cât mai natural, nefiind potrivit pentru machiajele de seară sau cele mai intense.

Gradul de acoperire este unul destul de redus.

Gramaj bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying

Această bază de machiaj Ingrid se găsește într-o variantă de 30 de ml de produs ce este livrat într-o sticluță aidoma celei de fond de ten.

Preț bază de machiaj Ingrid Smoothing & Mattifying

Dacă alegem să achiziționăm baza de machiaj Ingrid de pe eMAG.ro, atunci va trebui să scoatem din buzunar suma de 39,90 lei. Dacă alegem, în schimb, să achiziționăm de pe elefant.ro, atunci vom beneficia, în această perioadă, de o reducere, astfel încât vom putea intra în posesia lui la prețul de doar 24,99 lei.

Bază de machiaj Giordani

Baza de machiaj Giordani Gold este un produs care are în vedere conferirea unui aspect luminos al tenului, venind la pachet cu un aspect vizibil întinerit.

Baza de machiaj Giordani Gold este un produs oferit de brandul Oriflame, satisfăcând nevoile pielii obosite sau tenului cu un aspect matur.

Baza de machiaj Giordani Gold este un produs ce se remarcă mai ales prin prisma consistenței și a finish-ului ca de mătase pe care îl conferă tenului.

Care sunt ingredientele care fac parte din baza de machiaj Giordani Gold?

Baza de machiaj Giordani Gold este un produs cu o formulă foarte interesantă, alcătuită dintr-o serie de ingrediente benefice pielii:

 • Acid Hialuronic
 • Complexul Skin Perfect
 • Microparticule strălucitoare
 • Extract de ceai alb
 • Antioxidanți
 • Apă
 • Butylene Glycol
 • Glicerină
 • Carbomer
 • Mica
 • Parabeni
 • Parfum
 • Hidroxid de sodiu

Mod de utilizare bază de machiaj Giordani Gold

Datorită faptului că vine într-un ambalaj cu pompiță, baza de machiaj Giordani Gold se prezintă ca foarte ușor de manevrat. Produsul se aplică într-o cantitate mică pe ten, jumătate de pompiță este suficientă, după care se întinde foarte bine, fie cu ajutorul unui burețel pentru machiaj, fie efectiv cu degetele.

Baza de machiaj Giordani Gold poate fi folosită și ca produs de îngrijire propriu-zis, fără a fi nevoie completarea cu fond de ten.

Pro bază de machiaj Giordani Gold

Baza de machiaj Giordani Gold aduce o serie de beneficii tenului nostru prin prisma ingredientelor pe care le conține.

Baza de machiaj Giordani Gold oferă o strălucire subtilă, cu reflexii aurii, ceea ce conferă tenului nostru un aspect care debordează de sănătate.

Prin intermediul acestei baze de machiaj Giordani Gold profităm de o cantitate considerabilă de antioxidanți, care vor acționa benefic și eficient pe tenul nostru.

Datorită formulei sale îmbogățite cu acid hialuronic, baza de machiaj Giordani Gold are efecte de stopare a agenților responsabili cu îmbătrânirea prematură a tenului.

După ce aplicăm această bază de machiaj Giordani Gold, aspectul tenului nostru este unul foarte fin, ca de mătase.

Raportul preț-calitate este unul excepțional.

Contra bază de machiaj Giordani Gold

Această bază de machiaj Giordani Gold nu prezintă reacții adverse pe tenul nostru.

Gramaj bază de machiaj Giordani Gold

Baza de machiaj Giordani Gold se găsește în variantă de 30 de ml, într-o sticluță elegantă cu pompiță.

La ce preț găsim baza de machiaj Giordani Gold?

Baza de machiaj Giordani Gold se găsește la prețul de 62,90 de lei, pe oriflamesweden.ro.

Bază de machiaj Revlon

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs perfect pentru doamnele și domnișoarele care adoră să imortalizeze momente în fiecare perioadă a zilei.

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs pe care ne putem baza atunci când dorim ca rezistența machiajului nostru să fie pentru o perioadă mai îndelungată.

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs cu o consistență fluidă, fapt care va avantaja distribuirea în mod uniform pe ten.

Ingrediente bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting

Ingredientele conținute de această bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting sunt de o calitate excepțională, conferind tenului beneficiile de care are nevoie pentru a arăta bine pe parcursul unei zile întregi:

 • Mica
 • Apă
 • Dimethicone
 • Isododecane
 • Trisiloxane
 • Isoparaffin
 • Silica Silylate
 • Tocopherol
 • Glicerină
 • Borosilicat de Calciu
 • Borosilicat de Aluminiu
 • Methicone
 • Phenoxythanol
 • Caprylyl Glycol

Mod de utilizare bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting:

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs care se utilizează fie ca bază de machiaj, fie sub forma unei creme obișnuite.

Dacă folosim baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting ca pe o bază propriu-zisă, atunci aceasta se va aplica, după ce am folosit o cremă de zi în prealabil, într-o cantitate redusă, distribuind în mod uniform pe tot tenul, după care vom trece la aplicarea produsului de machiaj.

Dacă folosim baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting ca pe o cremă, atunci aplicăm uniform un strat subțire de cremă, fără a continua cu un alt produs de machiaj.

Pro bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting

Această bază de machiaj Revlon conferă o serie de beneficii tenului nostru, printre care trebuie să le amintim pe următoarele:

Produsul are capacitatea de a netezi aspectul tenului nostru, lăsându-l cu un finish ca de catifea.

Această bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs care acționează la nivelul porilor și la nivelul ridurilor fine, având capacitatea de a le diminua aspectul inestetic.

Prin folosirea bazei de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting putem prelungi durabilitatea machiajului pe perioada întregii zile.

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs sebo-reglator, în sensul în care absoarbe excesul de sebum de pe ten, conferindu-i acestuia un aspect matifiant, fără luciul inestetic.

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este printre puținele produse de acest tip care pot fi folosite și pe zona sensibilă din jurul ochilor fără a provoca reacții adverse.

Prețul este unul destul de accesibil, în raport cu cantitatea produsului, dar și cu calitatea.

Contra bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting

Ca oricare alt produs de make-up, și această bază de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting prezintă niște puncte slabe. Printre acestea trebuie să menționăm faptul că:

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting nu are capacitatea de a menține sebumul la un nivel normal, decât pentru aproximativ șase ore, după care va trebui să apelați la o pudră compactă pentru a reduce aspectul lucios inestetic.

Nu ne putem aștepta la baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting să facă minuni în cazul urmelor adânci cauzate de diferite afecțiuni pe care le prezintă tenul nostru.

Gramaj

Baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting este un produs ce se găsește într-o variantă de 30 de ml.

Preț

Pe Zenobia.ro putem achiziționa baza de machiaj Revlon PhotoReady Face Perfecting la prețul de 57,46 lei.

Bază de machiaj Avon

Baza de machiaj Avon Luxe Fabulous este un produs de îngrijire profesională a tenului, oferit de acest mare brand specializat pe mai multe domenii, printre care și cel al produselor cosmetice.

Baza de machiaj Avon Luxe Fabulous este concepută special pentru a conferi tenului aspectul sănătos, cu o nuanță uniformizată și cu un aspect netezit.

Baza de machiaj Avon Luxe Fabulous este unul dintre produsele de make-up aflate cel mai la îndemână, datorită faptului că găsim la tot pasul distribuitori de produse create de acest brand; cu toate acestea, avem posibilitatea de a plasa o comandă și în mediul online, pentru a-l obține.

Ingrediente bază de machiaj Avon Luxe Fabulous

Ingredientele care stau la baza formulei acestui primer oferit de Avon Luxe Fabulous sunt alese cu grijă de către specialiștii în cosmetice, tocmai pentru ca rezultatul să fie conform așteptărilor noastre. Astfel, vom găsi în componența acestui produs următoarele ingrediente:

 • Apă
 • Dimethicone
 • Glicerină
 • Isododecane
 • Alkyl Benzoate
 • Butelyn glicol
 • Dioxid de titaniui
 • Siliciu
 • Alcool
 • Lecitină hidrogenată
 • Carbomer
 • Disodiu EDTA
 • Hidroxid de sodiu
 • Parfum
 • Hidroxid de aluminiu
 • Fructoză
 • Glucoză
 • Inositol
 • Sucroză
 • Mica
 • Parabeni

Mod de utilizare bază de machiaj Avon Luxe Fabulous

Această bază de machiaj Avon Luxe Fabulous se folosește doar înainte de aplicarea propriu-zisă a fondului de ten. Pregătim tenul, în prealabil, prin aplicarea unei creme de zi sau cu acțiune hidratantă, după care aplicăm o cantitate redusă din flaconul de bază de machiaj, întinzând foarte bine pe toată suprafața tenului.

Pro bază de machiaj Avon Luxe Fabulous

Baza de machiaj Avon Luxe Fabulous are o formulă creată special pentru a conferi tenului efectul de netezire și pe cel de catifelare.

Prin aplicarea acestui produs, rezistența machiajului nostru va fi augmentată cu până la 12 ore.

Baza de machiaj Avon Luxe Fabulous pregătește tenul pentru aplicarea fondului de ten, lăsându-l cu un aspect mat după aplicarea acestuia.

Această bază de machiaj Avon Luxe Fabulous este îmbogățită cu extract de perle, ceea ce îi conferă tenului o strălucire discretă, precum și un aspect sănătos.

Contra bază de machiaj Avon Luxe Fabulous

Produsul nu ține sub control secreția de sebum, motiv pentru care trebuie să plusați cu o pudră compactă zonele cu astfel de probleme.

În ce cantitate se poate găsi baza de machiaj Avon Luxe Fabulous?

În ambalajul auriu, elegant, avem o cantitate de produs de 28 de ml.

Preț bază de machiaj Avon Luxe Fabulous

De pe platforma online, precum și din catalogul Avon, această bază de machiaj Avon Luxe Fabulous poate fi achiziționată la prețul de 55 de lei.

Sperăm că acest Top 10 al celor mai bune primere vă va fi de ajutor, astfel încât să faceți alegerea potrivită în funcție de nevoile pe care le prezintă tenul dumneavoastră și de așteptările pe care le aveți de la o bază de machiaj…

De un lucru trebuie să țineți cont, și anume de acela că o bază de machiaj trebuie să fie nelipsită din trusa dumneavoastră de make-up, deoarece acesta protejează tenul, îi conferă un finish special și mai multă durabilitate a machiajului pe timpul zilei.

Cumpărați baza de machiaj de AICI 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news