HomeFRUMUSETECoafuri 4 uleiuri care îți tratează părul

4 uleiuri care îți tratează părul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 831 views
4-uleiuri-care-îți-tratează-părul in Coafuri

După tratarea cu ulei, părul se simte mai moale şi mai sănătos. Sunt multe opţiuni în comerţ, dar cea mai simplă soluţie e să mergeți în cămară pentru uleiurile deja la îndemână.

4 uleiuri care îți tratează părul

Ce uleiuri puteţi folosi?

Cele mai bune uleiuri sunt cele de măsline, migdale, nucă de cocos şi de jojoba. Le puteţi amesteca sau puteţi folosi doar unul, după preferinţă. Pentru păr lung şi gros folosiţi 50 de grame de ulei pentru un tratament. Pentru părul scurt, utilizaţi mai puţin.

Cum se utilizează?

Încălziţi uleiul la microunde pentru 115 secunde sau folosiţi apă caldă. Puneţi într-un bol apă caldă, iar în mijloc, un pahar cu ulei. Aveţi grija ca apa să nu depăşească buza paharului.

Lasaţi câteva minute să se încălzească uleiul, apoi masaţi uşor de la rădăcină spre vârfuri. Înveliţi părul într-un prosop pentru 30-60 de minute, apoi clătiţi în chiuvetă, pentru a nu aluneca pe ulei sub duş, apoi coafaţi după preferinţă…

Cât de des pot face asta?

Puteţi repeta procesul săptămânal daca părul dumneavoastră este uscat şi deteriorat. În alte situaţii, se foloseşte la două luni sau când observaţi că părul se usucă la vârfuri. E un moment excelent pentru a vă răsfăţa, aşa că e bine să repetaţi tratamentul ori de cât ori este posibil.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed