Afla ce culori se poarta la par anul acesta


653
loading...

Verifica propunerile noastre si afla ce culori se poarta la par anul acesta si alege o coafura mai indrazneata si mai luminata pentru acest sezon. O pata de culoare adauga unicitate si interes pletelor tale.

Afla ce culori se poarta la par anul acesta

Daca nu te numeri printre persoanele care isi ingrijesc parul foarte rar, experimenteaza cu aceste nuante indraznete. Poarta o coafura luminoasa si decoreaz-o cu o nuanta de calitate, care sa emane stil si incredere. Daca te intrebi ce culori se poarta la par anul acesta, culorile propuse de noi iti permit sa iti atingi latura creativa prin amestecarea nuantelor diferite. Pune la incercare cele mai minunate tehncici de colorare, pana cand gasesti stilul care ti se potriveste cel mai bine.

Colorarea profunda este o tendinta permanenta, mai ales pentru acelea care nu vor sa-si faca griji in privinta unei vopsiri constante a radacinilor. Adopta un stil in doua tonuri, incat sa adaugi stralucire imaginii tale. Mai mult, poti explora si efectul produs de culoarea 3D. Adauga definire si profunzime parului lung, mediu sau scurt, cu cateva reflexe luminoase subtile.

Afla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acesta

Pentru unele idei prezentate aici poti avea nevoie de niste abilitati avansate de colorare. Astfel, ar fi o miscare inteligenta sa apelezi la ajutorul unui stilist. Lasa expertii sa aduca magia in imaginea ta. Alege dintr-o paleta mare de culori, care include nuantele pastelate, luminoase sau naturale. Ia in considerare toate alternativele inainte de a face o schimbare dramatica.

Joaca-te cu straturi de culoare, daca vrei sa aduci o schimbare moderna pentru aspectul tau. Bucatile colorate in par, cand sunt plasate la nivelul crestetului, vor da volum si energie coafurii. Pe de alta parte, daca vrei sa te limitezi la sectiuni mai joase, vei fi capabila sa creezi un look foarte modern si in voga…

Defineste scopul tau final cu o transformare! Daca vrei sa aplici o culoare subtila, alege o colorare partiala. Reflexele luminoase si umbrele, impreuna, iti vor permite sa incerci trecerea de la o culoare uniforma la un stil tehnicolor. Culoarea aplicata in intregime functioneaza doar pentru femeile care nu se tem de o schimbare. Vizualizeaza aceste exemple superbe si fa-ti o programare la salon!

Afla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acestaAfla ce culori se poarta la par anul acesta

loading...