HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri 2017 par lung

Coafuri 2017 par lung

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-2013-par-lung.jpg

Daruieste-ti o schimbare fabuloasa purtand una dintre aceste idei creative de coafuri 2017 pentru parul lung! Tine-ti parul sub control cu cele mai bune produse de aranjare si simte-te libera explorand optiunile oferite de aceasta dimensiune.

Coafuri 2016 par lung

Exista trucuri simple si numeroase pentru a lasa parul lung sa respire. Parul lung lasat pe spate arata minunat, daca ii aplici ingrijiri speciale. Alunga monotonia din imaginea ta prin abordarea unor noi coafuri in trend. Noile idei creative de coafuri 2017 pentru par lung iti vor impartasi secretul unor plete revitalizate si stralucitoare. Aplica parului o cantitate mica de substanta pentru volum si ser pentru stralucire.

Suvitele saltarete iti vor evidentia senzualitatea si vor crea impresia de sanatate maxima si volum. Pe de alta parte, stilisti iti recomanda sa adopti parul drept, care solicita folosirea unei placi sau a altor metode de indreptat. Parul neted aduce la suprafata toate problemele parului tau, asa ca asigura-te ca folosesti cele mai bune tratamente inainte de abodarea unei coafuri noi. Stapaneste arta creatiei unor noi look-uri folosind si manipuland textura naturala a parului tau.

Coafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lung

Oricine poate crea cea mai noua coafura in straturi pentru par lung. Nu ai nevoie de abilitati profesionale ca sa-ti poti realiza cea mai buna coafura asimetrica. Da o vibratie rock’n’roll imaginii tale prin purtarea unei coafuri conice mai ciufulite. Foloseste pasta sau spuma pentru textura, incat sa poti da volum parului si sa evidentiezi astfel o silueta rafinata a coafurii tale. Daca vrei sa arati structura asimetrica, fii capabila sa folosesti o placa de indreptat si o crema pentru netezire. Poarta-ti parul in functie de starea ta de spirit si de impresia pe care vrei sa o creezi.

Coafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lung

Daca esti o fana inraita a parului des, aplica volum la radacina si arata singura modalitate de a purta bucle netede si onduleuri la moda. Aceste creatii iti ofera exemplul perfect in ceea ce priveste senzatia de mult par. Vremurile in care suvitele dezordonate erau considerate imitatii/falsuri au trecut…

Este timpul pentru un aspect de diva si pentru folosirea bigudiurilor, a unui uscator de calitate sau a unui ondulator, pentru a iesi din multime cu imaginea unui look perfect. Verdictul final al stilistilor este nevoia de adaptabilitate a frumusetii, in special cand vrei sa atragi interesul prin suvitele lungi sofisticate.

Coafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lungCoafuri 2016 par lung

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed