HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri de petrecere usor de creat

Coafuri de petrecere usor de creat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Coafuri-de-petrecere-usor-de-creat.jpg

Sa iesi in evidenta intr-o multime nu inseamna neaparat sa ai o coafura complicata, care solicita mult timp. In acest sezon, opteaza pentru coafuri de petrecere usor de facut, care sa arate minunat la ocazii speciale. Arunca o privire pe propunerile noastre si inspira-te!

Coafuri de petrecere usor de creat

O imagine de petrecere nu presupune doar un look stralucitor si un machiaj perfect, ci si o coafura festiva. In acest sezon, este timpul sa incepi sa cauti cea mai potrivita coafura, incat sa stralucesti toata seara la petreceri sau evenimente. Nu ai nevoie de lucruri complicate, ci alege coafuri de petrecere usor de creat, pe care le poti obtine acasa, folosind cateva trucuri si sfaturi simple.

Daca ai un par lung, aranjarea lui pentru un eveniment special poate dura cateva minute, folosind doar un ondulator si putin fixativ. Poti obtine niste onduleuri cu efect de rock’n’roll sau niste bucle elegante si stralucitoare. Pentru un stil relaxat, foloseste un ondulator si indoaie sectiuni aleatorii in jurul tevii. Foloseste degetele pentru a scutura parul si aplica putin fixativ pentru durabilitatea coafurii.

Coafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creat

Alege un look sofisticat de la Hollywood cu cateva onduleuri stralucitoare. Incepe prin a aplica fixativ si ia sectiuni de par pe care sa le rotesti in jurul ondulatorului. Ar trebui sa fixezi sectiunea ondulata cu agrafe. Dupa ce parul a fost aranjat, indeparteaza agrafele si descurca putin onduleurile cu o perie rara. Pentru onduleuri sexy, creeaza o carare intr-o parte. Poti purta acest stil chiar daca ai breton, dar cu o carare pe mijloc si termina aranjarea cu putin ser pentru stralucire.

Coafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creat

Creeaza o coafura Brigitte Bardot. Cheia este sa aplici spuma pentru volum si sa piepteni pe spate parul, in varful capului, perie stratul din varf, aplica fixativ si trage catre spate sectiunea de sus si asigur-o la spate cu agrafe sau un pieptene. Poti incerca si coafuri de petrecere pe jumatate ca sa fii regina petrecerii. Creeaza onduleuri delicate si o carare pe mijloc. Apoi, trage parul in spate cu o agrafa. Aminteste-ti ca niste suvite libere pe langa fata vor oferi delicatete imaginii.

Coafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creatCoafuri de petrecere usor de creat

Daca esti obisnuita sa porti parul intr-o coada fara varsta, ar trebui sa stii ca aceasta coafura simpla se potriveste bine unei ocazii speciale. Exista atatea moduri de a purta o coada! Oricum, poti actualiza acest look si schimba intr-o coada eleganta, pieptanata pe spate, luand o sectiune din par si invartind-o in jurul bazei cozii. Daca vrei sa impresionezi, o coada de peste in lateral te poate ajuta adaugand o vibratie sexy aparitiei tale. Pentru un efect stralucitor, creeaza o coada inalta in crestet si apoi o impletitura intr-o coada de peste.

Coafuri petrecereCoafuri petrecereCoafuri petrecere

Un coc pierdut arata stilat cu o bentita. Creeaza un coc ciufulit si adauga o atingere eleganta folosind o bentita cu lanturi, mergele sau cristale. Sau, poti lua doua sectiuni de par din ambele parti, sa le impletesti si sa le folosesti pentru a face o bentita draguta din ele. Asaza restul parului intr-un coc si aplica fixativ. Pentru un coc elgant, onduleaza-ti parul cu un ondulator cu teava mare, inainte sa creezi coafura. Alege o coafura eleganta mai dezordonata, cu un coc indraznet. Trebuie doar sa adaugi textura cu un spray special si sa aranjezi parul cu degetele…

Coafuri petrecereCoafuri petrecereCoafuri petrecere

Parul scurt poate fi aranjat, de asemenea, in diferite moduri, astfel, pentru niste boburi sofisticate poti alege un stil neted si sexy. Foloseste o placa, incat sa obtii un rezultat stralucitor si delicat. Poti opta pentru un stil voluminos, care sa arate mai feminin. Incepe cu o spuma pentru volum, apoi foloseste un ondulator pentru a crea onduleuri. Termina coafura cu aplicarea unui fixativ.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed