HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri impletite 2017

Coafuri impletite 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Coafuri-impletite-2013.jpg

Impletiturile fara varsta, adaptabile si dragute, revin cu putere in acest sezon, cu versiuni noi si unice. Verifica aceste coafuri impletite la moda in 2017 si pregateste-te sa te distrezi in timp ce stapanesti aceste imagini moderne.

Coafuri impletite 2017

Impletiturile sunt unele dintre cele mai dragute si valoroase stiluri observate pe podium. Sunt foarte usor de creat, extrem de adaptabile si foarte iubite, indiferent de varsta sau de eveniment. Elegante si relaxate sau bine sculptate, aceste coafuri impletite 2017 sunt reinterpretate si este imposibil sa nu gasesti una care sa se potriveasca stilului tau.

Naturala si simpla, cu o atingere rafinata, impletitura vazuta la Francesco Scognamiglio poate fi realizata in cel mai scurt timp si poate fi o alegere buna intr-o zi proasta a parului. Acelasi lucru se poate spune si despre varianta neteda; o impletitura sanatoasa si neteda, in spatele capului, care se face in doar cateva minute. Alta coafura minunata a revenit in tendinte: codita de peste impletita.

Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017

Cand vorbim despre stiluri fara varsta, la moda, este intotdeauna loc pentru coafuri impletite 2017. Fie stralucitoare sau dezordonata, o impletitura poate deveni ultima ta salvare. Pentru fetele rebele, versiunile indraznete pot fi usor de realizat. Te poti distra in timp ce creezi o impletitura multipla, incat nu exista reguli ale acestui stil. Exerseaza si vei invata toate trucurile acestei coafuri. Pentru o coafura mai eleganta, poti incerca coada de peste in combinatie cu o coada simpla.

Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017

Continuand cu un par lejer si relaxat, Vivienne Westwood a optat pentru o impletitura dezordonata. In partea opusa gasim o carare si o impletitura invartita in jurul bazei, intr-o parte. O alta coafura reinventata sezon dupa sezon si care se afla printre cele mai noi stiluri in 2017 este una deja faimoasa, o impletitura rotita in jurul crestetului, cu o carare pe mijloc. De asemenea, dintr-o impletitura se poate realiza si un coc ravasit…

Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017Coafuri impletite 2017

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed