HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri moderne pentru nunta

Coafuri moderne pentru nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Coafuri-moderne-pentru-nunta in Coafuri

Iti aduci aminte de vremea cand o coafura de nunta era foarte extravaganta? La balul  meu de absolvire, rochia mea de printesa era insotita de o coafura gen „fagure de miere” din bucle. Slava Domnului ca acele zile au trecut! Daca te intrebi cum sunt coafurile moderne pentru nunta, iti putem spune ca sunt… elegante! Sunt foarte multe stiluri moderne care intra in categoria „elegant”.  Aproape orice coafura poate deveni eleganta. Tine minte ca niste bucle mari sau onduleuri aranjate sunt cheia unui stil modern.

Coafuri moderne pentru nunta

Gandeste-te intai la ceea ce vrei sa obtii in materie de coafura. Trebuie sa tii cont de rochie. Asa ca ia in considerare urmatoarele sfaturi pentru coafuri moderne pentru nunta :
-daca ai o rochie foarte extravaganta, este bine sa ai o coafura mai „cumintica”;
-daca ai o rochie nici prea incarcata, dar nici prea simpla, si coafura trebuie sa fie la fel: nici prea simpla, dar nici extravaganta;
-daca ai o rochie simpla, poti alege o coafura mai complexa, dar astfel incat sa creezi o armonie intre rochie si coafura.

Acum sa vorbim despre coafurile moderne pentru nunta si cum poti transforma aproape orice coafura intr-una eleganta.

Cand alegi o coafura mai simpla pentru o rochie mai extravaganta, ai grija sa nu o faci prea simpla. Alege eleganta incorporata in simplitate. Coafuri precum cozile de cal sau cocurile pot fi elegante daca desprinzi cateva suvite ondulate.

Adauga un accesoriu de par oricarei coafuri simple, precum o floare; astfel, chiar si un par mai scurt va fi foarte elegant!

Cand vrei o coafura pentru o rochie nici prea extravaganta, nici prea simpla, evita-le pe cele care par prea aranjate. Tinteste spre eleganta gratioasa. Daca ai parul foarte des, incearca sa il aranjezi, sa mai scapi de volum. Incearca un stil  cu bucle pe alocuri. Coafurile degajate sunt considerate moderne, asa ca daca ai fire rebele, este foarte bine.

Daca vrei o coafura pentru o rochie eleganta, dar simpla, poti alege niste accesorii de par stralucitoare. Telul tau e sa fii eleganta, asa ca alege o coafura ce nu implica parul prins, sau opteaza pentru accesorii de par daca iti realizezi o coafura cu parul prins…

Este posibil ca aceste sfaturi sa nu ti se potriveasca, daca nunta ta are o tema specifica. De exemplu, daca ai o nunta vintage, incearca sa ai o coafura vintage moderna. Daca tema nuntii tale este mai speciala, atunci alege si o coafura mai speciala cu care sa iesi in evidenta.

Coafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nuntaCoafuri moderne pentru nunta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed