Home Coafuri nebunesti: ti-ar placea sa le incerci?

Coafuri nebunesti: ti-ar placea sa le incerci?

autor Elena Yvette
1,1K views 4 minute timp de citit

Celebritatile sunt recunoscute pentru bunul-gust in moda si coafuri, dar si pentru imitatii. Cand vine vorba de coafuri, celebritatile noastre preferate ne-au aratat ca nu le este teama de niste coafuri nebunesti. Aici ai cateva dintre coafurile purtate de acestea, pentru parul scurt si lung. Ai purta vreuna dintre acestea?

Coafuri nebunesti

Coafuri nebunesti pentru parul lung

Cele mai multe dintre aceste coafuri au fost purtate de celebritati cu parul lung. Cantareata Alicia Keys a fost indragostita de impletituri si a decis sa le poarte chiar si pe covorul rosu.

Coafuri nebunesti

Astfel, a incercat o codita impletita pentru evenimentul MTV si nu a trecut neobservata, doar ca nu in cel mai bun mod… Poate ca aceasta coafura nebuneasca a ei ar fi fost admirata daca nu ar fi decis sa imbrace impletiturile in suvite din piele de caprioara.

Cocurile-stup foarte mari au fost si ele foarte populare, acest tip de coafura a fost purtat de Amy Winehouse, dar si de actrite, de exemplu, Kim Cattrall. Acest tip de coc a facut-o pe Amy la momentul respectiv sa lanseze o noua moda.

Coafuri nebunesti

Coafuri nebunesti

Coafuri nebunesti

Sa nu uitam de Gwen Stefani! Si-a prins parul blond platinat in varful capului, creand niste cocuri nu foarte frapante. Acest tip de coafura nu a fost chiar cea mai proasta alegere a ei, dar a fost ceva de neuitat!

Daca vrei sa incerci o astfel de coafura pentru parul lung, foloseste produse precum fixativul, spuma si serul pentru stralucire.

Coafuri nebunesti pentru parul scurt

Lucrurile nu sunt atat de neobisnuite cand vine vorba de parul scurt. Iti poti aminti de celebritatile care au purtat coafuri ca o creasta. Cateva dintre cele mai cunoscute coafuri de acest gen au fost purtate de Kesha si Kelly Osbourne…

Este adevarat ca aceste creste se potrivesc bine personalitatilor acestor celebritati, dar nu suntem atat de siguri ca ar trebui sa le poarte pe covorul rosu. Daca vrei sa porti astfel de coafuri, se recomanda sa folosesti o multime de produse precum geluri si fixative.

Coafuri nebunestiCoafuri nebunesti

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed