Coafuri rapide pentru par lung

426

Părul lung este uneori greu de îngrijit și de aranjat. Vă vom prezenta cum să vă faceți singure coafuri rapide pentru par lung, care sunt ușor de realizat.

tipuri de impletituri de par

Coafura vintage

Pentru parul ondulat, uscați părul folosind un uscator, iar pentru parul drept folositi un ondulator. Dupa ce uscati parul, răsuciți șuvițele de păr la spate și fixați-le cu agrafe. Prin acest procedeu veți obține coafuri rapide vintage.

Mai jos veți vedea un filmuleț unde vă este explicat pas cu pas acest procedeu.

Coafură laterală franceză

Această coafură este formată din două cozi împletite pe lateral. Este o coafură tinerească, de zi.

Coafură coadă de pește

Împletitura coada de pește, numită și împletitură os de pește, este o coafură inedită, ușor de realizat. Această coafură se realizează după ce părul a fost spălat cu o zi înainte, deoarece părul proaspat șamponat este prea moale. Dacă vă plictisiți de aceaste coafuri rapide, se desprinde elasticul de la capăt, iar părul nu se va încreți, datorită împletiturii.

Bucle

Pentru a obține bucle, folosiți un ondulator și spray pentru părul creț. Mai jos este un filmuleț cu instrucțiunile necesare…

loading...
Articolul precedentDr. Oz te scapă de celulită
Articolul următorPUNEŢI-VĂ LA PUNCT EXTERIORUL

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!