Home FRUMUSETECoafuri Culori de par 2017

Culori de par 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Culori-par-2013 in Coafuri

Transforma-ti coafura stilata intr-o opera de arta cu aceste alternative elegante de colorare. Scoate in evidenta parul cu aceste culori de par 2017 care sa se potriveasca personalitatii si tonului pielii.

Culori de par 2017

Infrumuseteaza linia cu un volum necesar, pentru a iesi in evidenta. Scoate la iveala atitudinea unei minti deschise cu privire la cele mai sexy tendinte de culori de par 2017. Profita de avantajele unei multitudini de tehnici de colorare si foloseste aceste exemple ca sursa ideala de inspiratie pentru a lua cea mai buna decizie.

Intensitatea varietatii nuantelor va crea o impresie unica. Fii indrazneata si ia in considerare mai multe optiuni, pentru a evita monotonia. Dorinta de a avea o culoare a parului neconventionala, bogata, apare si in acest sezon. Aceste optiuni iti vor aduce cele mai frumoase nuante.

Nuantele luminoase pot fi magice pentru o coafura simpla. Nu te teme de schimbarile dramatice. Adopta culoarea vibranta si arata interpretarile tale unice ale tonului parului. In cazul nuantelor stridente, poti neglija tonul pielii. Oricum, daca vrei sa garantezi succesul vopsirii, se recomanda sa pozitionezi bucatile de culoare cat mai departe de fata. Acesta este singurul secret pentru a-ti pastra un look natural si armonios. Oricare ar fi nuanta de baza, poti jongla cu paleta de culori a curcubeului. Numeroasele nuante de verde, purpuriu si roscat iti vor furniza cele mai bune optiuni pentru a crea un look izbitor de sezon.

Culori de par 2017Culori de par 2017Culori de par 2017

Viziteaza salonul preferat si verifica alternativele. Colorarea parului poate fi chiar distractiva, mai ales daca scapi de problemele de incredere si limite. Tehnica de vopsire pe care o foloseste stilistul tau, ca si locul in care plaseaza reflexele pot contribui la aspectul imaginii tale. Defineste-ti scopul cu o restilizare radicala si asigura-te ca porti accesoriile cu incredere. Infatiseaza structura rafinata a tunsorii tale prin colorarea parului din crestet sau a bretonului.

Culori de par 2017Culori de par 2017Culori de par 2017Culori de par 2017

Un breton multitonal poate folosi ca un instrument modern de a crea un aspect futuristic si adaptabil. Pe de alta parte, poti crea profuzime coafurii, adaugand cateva sectiuni colorate pe straturile joase. Ia in considerare alternativele si fa o schimbare in acest teritoriu cu o paleta infinita de culori!

Culori de par 2017Culori de par 2017Culori de par 2017Culori de par 2017

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed