HomeFRUMUSETECoafuri Cum sa se vopseasca brunetele?

Cum sa se vopseasca brunetele?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Cum-sa-se-vopseasca-brunetele.jpg

Daca esti bruneta, trebuie sa stii ca ai multe optiuni cand vine vorba de vopsitul parului. Incepe cu o culoare asemanatoare cu cea naturala si apoi  fa-ti suvite, pentru un plus de efect.

Cum sa se vopseasca brunetele

Tine cont de sfaturile urmatoare si vei avea o culoare superba in fiecare zi. Cu nuantele potrivite si ingrijirea adecvata vei avea in fiecare zi o culoare bogata, vibranta si o textura superba.

Lasa natura sa te ghideze

Cand alegi culoarea pentru parul tau, incearca sa optezi pentru una apropiata de culoarea ta naturala. Mergi pe o nuanta cu maximum doua tonuri mai inchisa sau mai deschisa decat culoarea ta naturala. Astfel culoarea va completa culoarea pielii si a ochilor tai. Castaniul inchis poate face o piele deschisa sa para mai palida decat este.

Castaniul se potriveste unei pieli maslinii sau mai inchise. Drept culoare de baza foloseseste una mai inchisa, ca brunetul, si continua cu suvite ce variaza in ceea ce priveste culoarea.

Invata sa iubesti suvitele

Suvitele te scot in evidenta. Spune-i stilistului sa faca suvitele sa para naturale. Suvitele in culori prea constrastante nu se potrivesc unui look modern. Mergi pe suvite de culoarea mierii, caramelului, care sa evidentieze un par castaniu deschis sau inchis. Suvitele roscate se potrivesc de minune unui par castaniu si unei pieli in tonuri calde.

Ingrijeste-ti parul

Cel mai important sfat de care trebuie sa tii cont cand te vopsesti este acela ca trebuie sa iti ingrijesti foarte bine parul. Vopsitul poate distruge firul de par. Mentine culoarea proaspata mai mult timp cu un sampon pentru par vopsit. Foloseste balsam in fiecare saptamana. Foloseste ulei de migdale pentru a asigura parului nutrientii necesari. Aplica-l pe par, lasa-l sa actioneze 30 minute si apoi spala-te cu sampon…

Parul brunet nu e niciodata plictisitor. Vorbeste cu o persoana specializata care sa iti indice care combinatie de culori ti se potriveste.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed