HomeFRUMUSETECoafuri Idei de culori stridente pentru par

Idei de culori stridente pentru par

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
culori-stridente-pentru-par in Coafuri

O cale buna de a-ti schimba stilul este sa te joci cu niste culori stridente pentru par. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi profunzime si complexitate culorii. Prin combinarea unor culori cu reflexe luminoase si intunecate iti poti trece parul la un nou nivel de vopsire, stralucire, miscare si dimensiune. Aici gasesti cateva idei.

culori stridente pentru par

Culoarea da textura parului, asadar, folosind o combinatie intre reflexele luminoase si cele intunecate, poti adauga profunzime aspectului tau. Daca alegi culori stridente pentru par, acestea vor reflecta lumina la niveluri diferite, asa ca ambele optiuni dau mai multa miscare si stralucire imaginii tale. Poti folosi lumini inalte blonde pentru a-ti incadra fata, iar pentru a da stralucire fetei, aplica-le in crestetul capului. Combinandu-le cu niste reflexele intunecate, dai mai multa profunzime parului.

In caz ca alegi culori stridente pentru par, reflexele intunecate nu au nevoie de igrijire in mod constant, ca cele luminoase. Multi stilisti sugereaza sa le ingrijesti de trei ori mai putin fata de cum le ingrijesti pe cele luminoase. Daca ai aplicate ambele efecte si chiar iti place cum arata, le poti face in acelasi timp.

Probabil ca stilistul tau va folosi folii pentru a le face pe amandoua. In timp ce reflexele luminoase se potrivesc cel mai bine chipului tau, cele intunecate au rolul de a da profunzime si s-ar putea restrange la partea inferioara a parului. Daca se folosesc linii subtiri de culoare, parul tinde sa para mult mai natural decat atunci cand se aplica pe bucati mari de par. Dar daca iti place sa fii in centrul atentiei, adauga mai multa drama.

Acest look presupune vopsirea unei bucati mai mari de par, in jos, pe mijlocul parului, cu niste reflexe luminoase si folosirea unor reflexe intunecate pentru a adauga volum pentru restul parului…

culori stridente pentru parculori stridente pentru parculori stridente pentru parculori stridente pentru par

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed