HomeFRUMUSETECoafuri Intretinerea extensiilor de par

Intretinerea extensiilor de par

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Intretinerea-extensiilor-de-par-e1460655613132.jpg

Daca adopti moda extensiilor din par natural sau artificial, poate ca te intrebi cum trebuie facuta intretinerea extensiilor de par si ai nevoie sa stii cum sa ingrijesti niste extensii, incat sa arate minunat.

Pentru a le creste rezistenta, evita incurcaturile pe cat de mult posibil. Incepe intretinerea extensiilor de par prin a-ti pastra parul curat; mizeria si transpiratia pot provoca noduri.

Inainte sa-ti speli parul cu extensiile puse, perie parul usor, in jos. Ar trebuie sa folosesti intotdeauna o perie din par si, incepand de la varfuri, descurca portiuni de par, prin urcare, incat sa desfaci toate nodurile. Apoi, la dus, uda treptat parul (sa-l uzi tot deodata poate provoca formarea de noduri) si spala-ti parul usor de la radacina catre varfuri.

Expertii sugereaza pentru intretinerea extensiilor de par ca dupa spalare sa-ti lasi parul sa se usuce natural. Daca nu este o alegere buna pentru tine, foloseste un uscator iconic. Daca utilizezi placi de indreptat, ondulatoare si bigudiuri, cel mai bine este sa eviti caldura puternica pe cat poti de mult, deoarece ele pot ciufuli parul si reduce durata de rezistenta a extensiilor.

Cand alegi produse pentru intretinerea extensiilor de par, incearca sa nu alegi unele cu alcool, pentru ca acestea iti pot usca parul. Deoarece extensiile tale nu se hranesc cu uleiurile scalpului tau, este posibil sa ai nevoie de un produs pentru stralucire…

Cand faci sport, este indicat sa iti porti parul intr-o coada prinsa cu un elastic, unul care sa nu-l stranga foarte mult. Daca mergi sa inoti in piscina sau mare, ai grija sa porti o capa pentru inot. Clorul si sarea pot provoca daune extensiilor. Si, in final, consulta intotdeauna stilistul daca doresti sa-ti colorezi parul sau sa-l supui unui permanent.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed