HomeFRUMUSETECoafuri Par blond cu suvite castanii

Par blond cu suvite castanii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
Par-blond-cu-suvite-castanii in Coafuri

Toate simtim nevoia sa ne schimbam look-ul din cand in cand. Blondul cu suvite castanii poate fi o alegere buna. Iata cateva motive care te pot determina sa alegi acest stil. Este o buna tranzitie de la look-ul de vara la cel de toamna si iarna.

Par blond cu suvite castanii

Adaugand aceste suvite, faci parul sa arate potrivit acestui sezon. Toamna si iarna aratam mai palide decat vara, asadar, daca avem aceeasi culoare vom arata si mai palide ca de obicei. Suvitele castanii dau caldura fetei tale si vei arata bine oricand.

Daca nu esti blonda naturala precum Claudia Schiffer, aceasta culoare este greu de intretinut. Daca adaugi suvite castanii, look-ul tau va arata perfect mai mult timp si nu vei fi nevoita sa te vopsesti asa des. Economisesti o gramada de bani daca nu ai nevoie sa mergi atat de des la salon…

Culoarea parului tau va parea mai naturala

Blondul foarte deschis nu mai este la moda. Acum in tendinte este blondul mai natural. Vedete precum Denise Richards sau Scarlett Johansson poarta culori ce tind spre caramel si nu spre galben. Poti adauga suvite de culoarea caramelului si astfel parul tau blond va fi mai luminos si va parea mai natural.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed