Home FRUMUSETECoafuri Par vopsit in doua culori – stilul ombre

Par vopsit in doua culori – stilul ombre

autor Elena Yvette
2693 vizualizari

Acest tip de par vopsit in doua culori este la moda in acest sezon. Multe celebritati precum Klohe Kardashian sau Jessica Alba poarta parul vopsit astfel. Stilul mai este cunoscut sub denumirea de „stilul ombre“ si este foarte usor si distractiv de realizat. Fie ca alegi nuante subtile sau unele mai indraznete, incearca acest stil cu doua culori si cu siguranta nu vei regreta!

Par vopsit in doua culori

Stilul mai natural
Stilul ombre pune accent pe un degrade natural. Se incepe cu o culoare mai inchisa la radacina si nuante mai deschise spre mijloc si varf. Astfel, se creeaza o tranzitie naturala si parul tau arata de parca ai uitat sa te mai vopsesti. Este un stil foarte accesibil si pentru ca nu faci o schimbare drastica de culoare. Acest par vopsit in doua nuante este foarte usor de intretinut din acest motiv si, bineinteles, nu trebuie sa faci prea multe retursari.

Par vopsit in doua nuante

Culori mai intense
Stilul ombre in doua culori este putin mai indraznet, pentru ca presupune folosirea a doua culori in contrast puternic. Folosirea a doua culori indraznete in contrast creeaza o combinatie foarte interesanta. Culoarea mai deschisa se foloseste peste culoarea mai inchisa in sectiunile superioare. Un astfel de contrast – gandeste-te la blond peste castaniu inchis – creeaza un aspect interesant.

stilul ombre pentru par

Radacini naturale, varfuri indraznete
Parul vopsit in doua culori se potriveste celor foarte indraznete. Presupune o culoare naturala la radacina precum brunet, castaniu, blond si o culoare foarte indrazneata pe mijloc si  varfuri ca rozul sau albastrul electric. Lady Gaga a purtat acest look la premiile Grammy, dar trebuie sa stii ca acest stil nu se potriveste chiar tuturor. S-ar putea chiar sa i se potrivesca numai ei…

par vopsit in 2 culoripar vopsit la varfuri

Daca doresti sa ai un par vopsit la varfuri, stilul ombre este cel mai potrivit pentru tine. Marele avantaj este faptul ca atunci cand te plictisesti de culoarea mai deschisa, poti oricand sa-i dai o alta nuanta sau chiar o alta culoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies