Home FRUMUSETECoafuri Tehnici de vopsire a parului

Tehnici de vopsire a parului

autor Elena Yvette
1173 vizualizari

Daca te-ai gandit sa iti vopsesti parul, probabil stii deja ce vrei: o singura culoare pe tot parul sau poate suvite caramel. Orice ai alege, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa vorbesti cu stilistul, pentru a afla ce culoare ti se potriveste si ce tehnici de vopsire a parului sunt adecvate.

Tehnici de vopsire a parului

Iata diferite tehnici de vopsire a parului si ce trebuie sa stim despre vopsirea parului:

Vopsirea parului este o adevarata arta. Daca vopsirea este facuta corect, iti poate schimba total look-ul si te poate evidentia cu adevarat.

Suvite:

-suvite vopsite mai deschis decat culoarea naturala a parului;
-suvite vopsite mai inchis decat restul parului.
Aceste suvite se fac prin diverse metode. Cele mai populare sunt cu folii sau prin pictare.

Cu folii: prin folosirea foliilor, te asiguri ca vopsesti numai anumite suvite si culoarea nu curge. Permite mai mult control al procesului de vopsire.

Pictare: aceasta metoda ofera mai putin control.  Unele persoane cred ca e un proces mai rapid de vopsire, dar daca vrei sa fie facut corect, va dura mai mult timp. Prin intermediul acestei tehnici, suvitele create par mai naturale.

Indiferent ce metoda folosesti, daca vrei o culoare cu adevarat superba, fa-ti suvite deschise la culoare si combina-le cu cele inchise.

Nuantatorul
Nuantatorul nu patrunde adanc in firul de par si dispare dupa 8-12 spalari. Daca vrei sa dechizi culoarea parului tau folosind nuantatorul, sa stii ca nu vei reusi. Nuantatorul nu poate fi decat de aceeasi culoare ca parul tau sau eventual mai inchis.

Vopsea semi-permanenta
Acest tip de vopsea este o combinatie intre o vopsea permanenta si un nuantator. Nici aceasta vopsea nu iti poate deschide culoarea parului, la fel ca in cazul nuantatorului, dar este mai penetranta decat un nuantator.

Vopsea permanenta
Acest tip de vopsea iti poate deschide parul, il poate inchide si acopera 100% firele carunte. Vopseaua permanenta patrunde adanc in firul de par. Este vopseaua potrivita pentru a face parul tau sa arate mai natural. Partea proasta este ca vopseaua permanenta contine amoniac, care poate distruge parul daca nu se foloseste corect…

Care sunt cele mai bune tehnici de vopsire a parului pentru tine?  
Pentru a determina care dintre aceste tehnici de vopsire a parului sunt potrivite, depinde de stilul de viata al persoanei, de personalitate. Unele femei se vopsesc de doua ori pe an, altele o data la trei saptamani. In functie de acest aspect se stabileste o tehnica adecvata de vopsire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies