HomeCoafuri Top 10 Coafuri potrivite pentru birou

Top 10 Coafuri potrivite pentru birou

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/02/Coafuri-potrivite-pentru-birou.jpg

La birou trebuie sa ai un look serios si potrivit pentru mediul respectiv. Daca vrei sa afli ce coafuri sunt potrivite pentru serviciu, arunca o privire peste sfaturile noastre.

Poate fi putin dificil sa arati bine la birou, deoarece se impune o anumita postura. Dar pentru ca se impun anumite reguli de strictete, asta nu inseamna ca trebuie sa ai o coafura plictisitoare. Arunca o privire peste urmatoarele coafuri potrivite pentru birou.

Este greu sa te hotarasti cum sa te imbraci si cum sa arati la birou. Tinuta office este de obicei stricta si mai formala, si de aceea e usor sa gresesti.

Doar pentru ca biroul impune o postura mai formala, nu inseamna ca nu mai poti fi la moda. E usor sa fii si moderna si office, daca tii cont de cele mai noi tendinte in materie de tinute business.

Un aspect esential in obtinerea unui look potrivit pentru birou este alegerea coafurii potrivite. O coafura buna poate schimba total look-ul unei persoane. Este necesar sa fie cat mai simpla si fara multe accesorii. Poti alege o bentita simpla si ingusta daca vrei sa eviti bijuteriile de par.

Pentru a obtine o coafura adecvata, trebuie sa ai tunsoarea potrivita formei fetei si tipului tau de par. Fiecare are o anumita forma a fetei si un anumit tip de par, asa ca o tunsoare care se potriveste de minune unei persoane arata ingrozitor pe o alta.

Coafurile femeilor de afaceri trebuie sa fie simple si elegante. Trebuie sa completeze tinutele office. Nu trebuie sa fie prea sofisticate, prea evidente si extravagante, pentru ca nu ai vrea sa arati ca si cum abia te-ai intors din club sau de la o nunta.

Pentru a obtine ce e mai bun din parul tau si a arata bine, alege sa porti coafuri in functie de lungimea si felul parului.

Parul scurt
Coafurile pentru parul scurt sunt perfecte daca ai parul cret sau drept. Traim intr-o lume moderna, asa ca parul scurt poate arata minunat daca este aranjat bine. Este bine sa alegi o coafura ce iti incadreaza trasaturile faciale.

Parul mediu
Parul mediu ofera o multime de posibilitati in materie de coafuri. Iti poti purta parul ondulat sau drept. Trebuie doar sa ai parul filat pentru a-i da mai multa putere de miscare. Il poti purta desfacut sau prins intr-un coc.

Parul lung
Este cel mai adaptabil tip de par, pentru ca il poti coafa diferit de fiecare data. La birou poti alege o coafura cu parul desfacut, fie ondulat, fie drept. Este bine sa il filezi, pentru mai multa adaptabilitate. Prinde parul intr-o coada de cal, intr-un coc jos sau lasa-l desfacut daca vrei sa arati stilata…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed