Home FRUMUSETECoafuri Tunsori 2018 pentru femei in functie de forma fetei si varsta

Tunsori 2018 pentru femei in functie de forma fetei si varsta

autor Elena Yvette
3149 vizualizari

Tunsorile pentru 2018 vor fi mult mai extravagante decât cele din anii precedenți, acestea având rolul de a schimba radical orice chip.

Tunsori 2018

Deși uneori nu realizăm acest lucru, tunsoarea în 2018 este un accesoriu extrem de important pentru noi, deoarece aceasta încadrează perfect fața și îi dă o alură aparte.

În momentul în care îți dorești o schimbare radicală privind tunsoarea, indicat ar fi să consulți un specialist pentru a-ți recomanda varianta care ți se potrivește cel mai bine. Nu este de ajuns să vezi undeva o anumită tunsoare și să spui că îți place, deoarece este posibil ca aceea să nu ți se potrivească ție, la fel cum unei prietene nu i se potrivește ceea ce ți se potrivește ție.

Iată ce tunsori 2018 ți se potrivesc în funcție de forma feței!

Atunci când alegem o tunsoare, trebuie, în primul rând, să ținem cont de forma feței.

Fața ovală

Dacă ai fața ovală, ești extrem de norocoasă, deoarece ți se potrivesc majoritatea tunsorilor din 2018. Poți purta atât părul lung, cât și mediu sau scurt. Ideal ar fi ca părul să fie îndreptat în partea din față, pentru a scoate chipul în evidență.

Poți opta atât pentru îndreptarea părului cu placa, dar și pentru ondularea acestuia.
Ar fi bine să încerci să eviți tunsorile cu breton lung și rebel. Aceste tunsori vor face ca frumosul tău chip să se ascundă în spatele părului, ceea ce nu ți se potrivește de loc.

Fața rotundă

Dacă ai fața rotundă, trebuie să optezi întotdeauna pentru coafurile cu cât mai mult volum, mai ales în partea superioară a părului. Poți opta și pentru tunsorile scurte însă cel mai bine ar fi să îți lași părul puțin mai lung, măcar peste linia bărbiei. Acest lucru are scopul de a da chipului un aspect oval menit să alungească fața.
Indicat ar fi să eviți tunsorile pentru 2018 care se termină fix la nivelul bărbiei și urmează linia rotundă a feței. Uită de tunsorile cu breton extrem de scurt, dar și de cele cu volum exagerat în zona urechilor.

Fața în formă de inimă

Dacă ai fața în formă de inimă, ar trebui să încerci tunsorile medii, cu părul până la bărbie sau pe cele cu păr lung. Acestea se vor potrivi cel mai bine unei fețe armonioase în formă de inimă.
Poți opta și pentru tunsorile mai scurte în 2018 însă părul mai lung îți poate oferi, cu o mai mare ușurință, volum în zonele feței în care ai cu adevărat nevoie.

Ți-am pregătit o listă scurtă cu unele femei cunoscute care au fața în formă de inimă, pentru a-ți face o idee despre coafurile perfecte pentru tine.

Vedetele care au acest tip de față sunt: Michelle Pfeiffer, Ashley Judd, Jennifer Love Hewitt, Claudia Schiffer.
Încearcă să eviți pe cât posibil tunsorile cu păr scurt, deoarece acestea vor scoate în evidență atât fruntea, cât și partea superioară a scalpului.

Fața în formă de diamant

O astfel de față, în formă de diamant, este echilibrată extrem de bine și are o tentă dramatică. Poți opta pentru foarte multe stiluri de tunsori și coafuri, dacă ești 100% sigură că fața ta are o astfel de formă.
Iată o listă cu câteva vedete ce au un astfel de tip de față: Katherine Hepburn, Linda Evangelista sau Sophhia Loren.
Deoarece unei fețe în formă de diamant i se potrivesc majoritatea tunsorilor, nu trebuie să fii foarte atentă în momentul în care vrei o schimbare radicală. Încearcă doar să alegi tunsori care pot scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Astfel, indicat ar fi să ții șuvițele rebele departe de față, pentru a nu ascunde nicio trăsătură.
Acum că ai aflat exact ce ți se potrivește cel mai bine, îți vom prezenta și câteva tipuri de tunsori extrem de populare în anul 2018.

Tunsorile bob 2018

Fie că optezi pentru un bob perfect sau vrei ceva mai extravagant și asimetric, bobul va fi întotdeauna o alegere inspirată, indiferent de forma feței. Dacă ai mult curaj, optează și pentru unele culori mai neobișnuite și vopsește-ți părul exact așa cum îți dorești.

Iată cele mai frumoase modele de tunsori bob la modă în anul 2018. Tu pe care ai alege-o?

tunsoare bob 2018tunsoare 2018 bob bob 2018 frizura bob 2018

Părul lung va fi întotdeauna o alegere inspirată.

Dacă ești norocoasa posesoare a unui păr lung superb și îți dorești o schimbare fără a lua prea mult din lungime, încarcă să îndrepți părul cât mai mult, pentru a-i conferi volum, și optează pentru o culoare aprinsă. Astfel, vei ieși garantat în evidență fără să îți tunzi frumosul păr lung.

Un păr lung poate fi coafat în foarte multe feluri și, de aceea, ar trebui să consulți regulat cataloage care îți prezintă cele mai în tendință aspecte în materie de styling. Până ajungi să te inspiri dintr-o revistă specializată, îți vom lăsa mai jos câteva modele de tunsori și coafuri pentru 2018 extrem de frumoase și potrivite pentru un păr lung superb.

Nu uita! Înainte de a lua o hotărâre definitivă cu privire la o schimbare radicală a tunsorii, consultă-te cu un profesionist capabil să te îndrume în cea mai bună direcție. Astfel, succesul este garantat, iar tu vei avea doar de câștigat, atât în privința liniilor perfecte ale tunsorii pentru forma feței tale, cât și pentru culoarea părului…
Tu pentru ce fel de tunsoare îți dorești să optezi în 2018? Ai face o schimbare radicală doar de dragul modei?

frizura par lung prins 2018 par lung impletit 2018

tunsori-pentru-2018 tunsori-retro-2018 tunsori-par-scurt-2018 frizuri-par-lung-2018 tunsori-par-mediu-2018 tunsori-la-moda-2018 tunsori-pentru-par-scurt-2018 frizura-par-scurt-2018 tunsoare-par-scurt-2018 tunsori-fashion-2018tunsori-par-cret-2018tunsori-par-ondulat-2018tunsori-scurte-2018

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies