HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Cum sa micsorezi porii pielii

Cum sa micsorezi porii pielii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 845 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Cum-sa-micsorezi-porii-pielii.jpg

Subliniind porii mariti ai putea provoca mai multe eruptii, ceea ce va inrautati lucrurile. Specialistii spun ca nu exista un tratament permanent care micsoreaza porii. Oricum, exista o multime de produse de ingrijire a pielii care pot face ca porii sa para mai mici, in timp ce previn marirea lor.

Cum sa micsorezi porii pielii

Curata si exfoliaza

Praful si excesul de ulei de pe fata vor duce la pori astupati si mari. Foloseste un curatitor, un tratament pentru acnee fara ulei, dar cu acid salicilic, ce iti va curata usor tenul, fara sa il irite. Apoi exfoliaza celulele moarte si pielea uscata, care ar putea cauza marirea porilor.

Hidrateaza

Un hidratant fara parfum si ulei, cu formula usoara, creat pentru piele grasa cu pori mari, te poate ajuta sa aduci o hidratare optima pielii tale, revitalizand-o si actionand ca o bariera prin absorbtia uleiului de la suprafata pastrand porii curati.

Baza fara ulei

Machiajul este factorul care micsoreaza porii. Incepe sa aplici o baza pentru netezire fara ulei pentru a calma pielea si a minimiza stralucirea. Folosind o baza, vei micsora porii, pentru ca aceasta previne astuparea porilor de-a lungul zilei si va sustine machiajul pentru mai multe ore…

Fondul de ten

Daca vrei sa stii secretul real despre cum sa micsorezi porii, ia in considerare un fond de ten perfect pentru un ten predispus la acnee, absorband ulei si rezistand la caldura si transpiratie, pastrand machiajul sub control. Daca vrei ca pielea ta sa se relaxeze, poti reduce porii mari cu un hidratant colorat, care va netezi si va inmuia pielea intr-un mod frumos. Nu te mai intreba cum sa micsorezi porii si foloseste produsele potrivite pentru tenul tau.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed