Epilarea cu ceara

Share

Orice femeie isi doreste sa aiba o piele fina, iar pentru a o obtine, de multe ori este nevoita sa treaca prin diverse metode de epilare. Insa, odata cu trecerea anilor, au aparut pe piata si metode cu adevarat eficiente prin care putem sa obtinem o piele catifelata, precum este epilarea cu ceara. In ziua de astazi, ne putem epila si in acelasi timp ingriji pielea, datorita factorilor benefici continuti de aceasta. In cele ce urmeaza, va prezentam cateva sfaturi despre epilarea cu ceara.

Epilarea cu ceara

Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au fost preocupate de felul in care arata, iar cele din vechime abordau tot felul de metode dureroase prin care sa scape de parul nedorit. Dar, odata cu evolutia tehnologiei, specialistii au creat si metode eficiente prin care epilarea se poate realiza fara a deteriora pielea si fara a trece prin chinuri groaznice. Iata de ce este bine sa folosim ceara pentru a ne epila:

Nivel ridicat de eficienta
Epilarea cu ceara reprezinta o metoda mecanica de inlaturare a parului nedorit, ale carei efecte dureaza o perioada indelungata. In primul rand, pielea trebuie ingrijita si pregatita, dupa care se aplica ceara, care este de mai multe feluri. Puteti folosi, de exemplu, ceara epilat de calitate superioara cu miere, cu Azulena, cu Titan Rosa, o ceara care sa contina vitamina E, cu clorofila, cu dioxid de zinc, cu Aloe Vera care este blanda cu pielea, cu talc albastru, cu ulei de argan sau multe alte variante. Alegeti o ceara pentru epilat care sa fie in conformitate cu preferintele dvs.

Produse de calitate
Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, este bine sa folositi produse de calitate. Achizitionati un incalzitor ceara care va va usura cu siguranta procesul de epilare, dar si rezerve cu ceara sau role, care sa va fie la indemana cand aveti nevoie in momente neprevazute. Nu uitati ca dupa epilare este bine sa utilizati si solventi profesionali, cu ajutorul carora sa puteti elimina fara dificultate ceara ramasa pe suprafata pielii, de pe ustensile si de pe incalzitor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news